sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Viikossa aikuiseksi

Käytiin pitkästä aikaa miehen kanssa leffassa viikko sitten. Tuntui, että nyt on pakko päästä leffaan ja siellä olikin sopivasti samalle illalle Viikossa aikuiseksi- elokuva pyörimässä."Johanna Vuoksenmaan komedia ihmisten kompuroivista yrityksistä kasvaa aikuisiksi.

Joukko toisilleen tuntemattomia miehiä ja naisia haluaa viettää toisenlaisen kesälomaviikon houkuttelevan oloisella aikuisten leirillä Turun saaristossa. Kun esittelyvideolla harjat hulmuten laukkaavat hevoset paljastuvatkin vain vapaan mielen symboleiksi ja leirin vetäjä karkaa koiransa synnytykseen, joutuvat leiriläiset etsimään kasvun aineksia itsestään ja toisistaan. Leiri saaressa ei ehkä täytä tuotelupausta ”elämän ihanimmasta viikosta”, mutta entisellään sieltä ei kukaan arkeensa palaa.

Tervetuloa aikuisten ”seksittömälle ja päihteettömälle” aikuistumisleirille! Uusi elämäsi alkaa tästä!" finnkino.fi
Lähdin leffaan asenteella "Mennään nyt kun kerrankin päästään", mutta leffa olikin hyvä!

Itse naureskelin pitkin elokuvaa ja puhuttiinkin miehen kanssa, että tämä oli odotettua hauskempi, seuraavaksi on mentävä ehdottomasti katsomaan Luokkakokous!Oletteko käyneet katsomassa tätä? Mikä on seuraava leffa, jonka haluaisitte nähdä?


Pahoittelen pieniä kopioituja kuvia.

6 kommenttia:

 1. Kävin katsomassa tämän leffan tällä viikolla. Oon tykännyt monista Johanna Vuoksenmaan elokuvista, mutta tämä oli itselleni pieni pettymys. Lieneekö sitten mulla olleet odotukset liian korkealla vai miksi tämä ei niin sytyttänyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mulla kun ei ollut odotuksia juurikaan elokuvan suhteen, niin siksi varmaan tykkäsinkin niin paljon.. :D

   Poista
 2. Voi en edes muista milloin olisin viimeksi ollut elokuvissa! :) Pitääpä katsastaa tämä leffa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä hyvä! :) Onneksi leffailtaa voi viettää kotonakin (kuten me tehdään normaalisti. :D )

   Poista
 3. Tuo leffa houkuttaa kyllä kovasti, mutta luultavasti vuokrataan se kotiin katsottavaksi sitten myöhemmin. Kotimaiset komediat iskee kyllä yleensä, joten varmasti tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro sitten mitä tykkäsitte, jos vuokraatte! :)

   Poista

Haleja <3