sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Sekametelisoppa

Tulipa tuossa vietettyä viikko ilman blogia oikeastaan ihan vahingossa. Päivittäin kylläkin kävi mielessä, että pitäisi tulla kirjoittamaan vaikka ja mitä, mutta touhua oli kyllä joka päivälle niin paljon, ettei konetta ehtinyt avata ja hyvä niin. Ensinhän muhun iski kivasti oksennustauti, ihan kun tässä ei meidän perhe olisi muuten tarpeeksi sairastanutkaan.Tomas nimittäin oli kuumeessa kymmenisen päivää tuossa aiemmin. Mun taudistani kun selvittiin, otettiin pari päivää rennosti. Torstaina suunnattiin HopLoppiin. Sieltä matkaan tarttui K ja kummipoitsu meille pariksi päiväksi ja nyt sunnuntaina käytiinkin anoppilassa. Siinähän se viikko sitten hujahtikin. 

Väsyttänyt onkin paljon, eilen illalla kävikin hassusti, ja nukahdettiin illalla  Tomaksen kanssa molemmat sohvalle kuulemma jo ennen puolta yhdeksää. Kummasti vaan kuitenkin herättiin sängystä aamulla. Hah. Eipä siinä, nukuttiimpahan sellaiset kevyet 13 tunnin unet. 

Nyt mulla piisaa ideoita niin tekstejä, kuin kuviakin ajatellen. Lisäksi tekisi mieli alkaa tekemään kaikkea pientä näpertelyä. Täytyy katsoa missä vaiheessa kaiken ehtii aloittaa ja etenkin, missä ajassa kaiken saa toteutettua loppuun. 

Tällä hetkellä kuitenkin näyttää sille, että minulla on jatkossa ainakin vähän(ensi kuusta alkaen) enemmän aikaa kaikelle tällaiselle, mikäli asiat menevät nykyisten tietojemme mukaan.

Mitäs muuta? 
Mun tekisi mieli hirveästi hakea opiskelemaan taas, viime syksynähän olisin voinut yhdet opinnot aloittaa, mutta koin ne toistaiseksi turhaksi, kun kiinnostuksen kohteet ovat muuttuneet. Mä olen miettinyt paljon kaikkia eri aloja ja tiedänkin ehkä minne suunnalle olisi kiva kouluttautua uudelleen, mutta nämä ovat sellaisia asioita joista täytyy olla täysin varma, etenkin kun omassa tapauksessani edessä olisi koko perheen muutto toiselle paikkakunnalle ja se ei ole enää pikkujuttu miestä lasta ajatellen. Näistä pohdinnoista ehkä myöhemmin  lisää. 

Että semmosta tänne, mitäs sinne?4 kommenttia:

 1. Milä ihmeen yrjöaalto on meneillään joka paikassa? :o Me ollaan toistaiseksi vältytty, mutta kauhulla odotan vielä saapuvaksi.. Kamala tauti :(

  Mitäpä tänne, vajaa vuoden taukoilun jälkeen ollaan takaisin vanhalla pohjalla, uudella nimellä! :)

  T. Ex-muutakin kuin äiti ^_^

  VastaaPoista
 2. Toi oli ihan kauhea tauti, en muista milloin olisin ollut noin "huonona". Onneksi Tomakseen ei tuo tarttunut. :)
  Kivaa, että palailit! :)

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Sulle olis haaste mun blogissa:
  http://elamastajamuustakin.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritin jo puhelimella vastata tähän, mutta eipä vastaus tullu. :D
   Postausta aiheen tiimoilta tulossa piakkoin. :)

   Poista

Haleja <3