perjantai 6. helmikuuta 2015

Lapsi ja (rescue)koira

Vanhasta puulaatikosta on moneksi. Tällä kertaa se sai toimia apuna, kun otin kuvia näistä kahdesta hassusta. Tomas ja Layla ovat kuin paita ja peppu. Layla tottelee Tomasta välillä jopa paremmin kuin minua. Layla pitää ottaa kaikkialle mukaan ja jos ei oteta, on Tomaksella sitä jo pian ikävä. 

Vanhemmat lukijat ehkä muistavatkin Laylasta, jotain. Se on siis Kyprokselta meille muuttanut pikku koira. Olimme muuttaneet toiseen(?) yhteiseen asuntoomme Tomaksen isän kanssa, kun ajattelimme, että haluamme koiran. Saimmekin ystävältämme vihiä, että Kyproksella on paljon kodittomia koiria. Laittelinkin sitten sähköpostia sinne suuntaan, eräälle suomalaiselle, joka tiesi juuri meille sopivan nuoren koiran. Eikä mennyt kauaakaan, kun saimme kuvia tästä koirasta. Eläinlääkärikäyntejen ja muiden juttujen jälkeen, odotettiinkin vanhan asuntolan pihalla koiraa saapuvaksi.

Täällä se nyt on asunut jo useamman vuoden, saanut minut välillä hulluuden partaalle. Mutta voi, kuinka Tomas tykkääkään. Etenkin nyt kun Tomas on alkanut opettamaan Laylalle temppuja ja kuljettamaan hihnassa, on Layla alkanut tottelemaan Tomasta kuin omistajaa. Niin sen pitääkin mennä. Huvittava pari, joka juoksee ympäri kotia ja pihaa.  Raskausaikana vielä mietin, miten koira ottaa lapsen vastaan, mutta kuten kuvista näkyy, vastaus oli, erittäin hyvin. 


6 kommenttia:

 1. <3 koira, ihmisen (lapsen) paras ystävä! Mäki kovasti haluisin tänne koiran, mutta mutta onnistuu ehkä paremmin kun on kaikki asiat kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä ensin hoitaa kaikki asiat kondikseen ja sitten vasta ajatella koiran hankkimista :) <3

   Poista
 2. Voi miten ihanat!
  ps. blogissani on kiva arvonta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä :)
   Kävinkin itseasiassa aamulla lueskelemassa blogiasi, en vaan ehtinyt mihinkään mitään kommentoimaan vielä :p

   Poista

Haleja <3