maanantai 9. helmikuuta 2015

Kahdeksan vuotta, eikä suottaTässä sitä ollaan, kahdeksassa vuodessa on tapahtunut paljon. 
9.2.2007 Alkoi minun ja mieheni yhteinen taival virallisesti. Enkä kyllä olisi osannut odottaa, että vielä kahdeksan vuotta myöhemmin pidetään yhtä. En ollut vielä täyttänyt edes kuuttatoista kun aloimme seurustella, eikä muuten ollut mieskään. Olemme siis syntyneet samana vuonna. 

Muistan nuilta alku ajoilta paljon hauskoja, ihania, inhottavia ja sekopäisiä juttuja. Se oli juuri sitä aikaa kun kaikki kielletty kiinnosti eniten, oltiin vähän hmm.. hölmöjä teinejä. Olemme kasvaneet yhdessä niistä hölmöistä teineistä rakastaviksi vanhemmiksi, osaamme ilman sanojakin tulkita toisiamme, mutta edelleenkin olen yhtä huono keksimään lahjoja miehelleni kuin aina!

Siitä on nyt kahdeksan vuotta. Ihan hullua! Vappuna 2008 menimme kihloihin. Ekaan yhteiseen kotiin muutimme heinäkuussa 2008.  Otettiin koira muutamaa vuotta myöhemmin, Tomas syntyi elokuussa 2012, kesäkuussa 2014 oli häät. Mitähän me seuraavaksi keksittäisiin? 

Kirjoitin noin kuusitoista vuotiaana facebookin kansion kuvaukseksi:
"Olet nuori ja minä rakastan vain sinua. Vanhenet, ja minä vain rakastan sinua. Olet vanha ja vain minä rakastan sinua." Matti j. Kuronen

Nuo sanat ovat vahvoja, niistä on pidetty kiinni. Toisin tämä kohta  "Olet vanha ja vain minä rakastan sinua." Voisi mennä ennemminkin näin "Olet vanha ja minä rakastan sinua". Yksinkertaisesti sana "vain" saisi jäädä pois.

Kahdeksan vuotta takana, monen monta edessä. Näin on hyvä, näin on täydellistä.10 kommenttia:

 1. Voih, ihana postaus! <3

  Onnea ja iloa teille ja monta yhteistä vuotta lisää! <3


  Ps. itse aloin seurustelemaan Isimiehen kanssa 15-vuotiaana ja nyt tulee 12 vuotta täyteen. <3

  VastaaPoista
 2. Onnea! :) Meilläkin tuli kahdeksan vuotta täyteen 25.12. 2014 eli pari kuukautta sitten :) Me tosin unohdettiin tuo päivä tyystin tänä vuonna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :)
   Mekin alettiin viime viikolla miettimään, että olikos se meidän vuosipäivä jo vaiko ei. :D

   Poista
 3. Ihana postaus, oikein paljon onnea yhteisistä vuosista sekä rakkaudentäyteisiä vuosia <3 Meillä taitaa tulla miehen kanssa tänä vuonna 13 vuotta yhteiselämää, joo-o, aika rientää kun seura on hyvää :)

  Lastenhuoneenkapina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Teille myös rakkaudentäyteisiä vuosia! :) <3

   Poista
 4. Onnea <3 meillä "vasta" 3vuotta tulossa täyteen, vaikka tuntuu pidemmältä ajalta. :-D
  http://xmasbabyjohsuo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 3- vuottakin on jo pitkä aika!
   Onnea ja rakkaudentäyteisiä vuosia teille jatkoon!:) <3

   Poista

Haleja <3