torstai 1. tammikuuta 2015

Vanhaa ja uutta vuotta

Heippa hei, onko siellä linjoilla ketään? Mitä kuuluu? 

Palaillaampas hetkeksi vielä viime vuoteen. Vuosi 2014 oli tapahtumarikas ja ihana vuosi, niin iloineen kuin suruineenkin.

Vuoden kohokohdiksi nousivat ehdottomasti:

Häämessut kaasojen ja miehen kanssa, Ystäväni synnytyksessä tukihenkilönä olo ja hänen poikansa kastejuhla, häät, Tomaksen 2-vuotis synttärit ja isäni 50-vuotis juhlat.
Muita ihania juttuja oli myös paljon, monet illat perheen kesken, reissussa käymiset, kylpylälomailu, muumimaailman reissu, uudet ja vanhat ystävät... Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään.

 Hyvillä mielin siis meillä otettiin vastaan tämä alkanut vuosi 2015.

Vuosi vaihtui meidän perheen osalta rauhallisesti, keskiviikko iltana kävimme ampumassa raketteja. Tomaksella oli kuulosuojaimet ja suojalasit, mutta pelkäsikin pamauksia, mutta viihtyi kuitenkin katselemassa väläyksiä. Kovimmat poksahdukset vaativat kuitenkin äidit, isin tai mummin syliä.

Myöhemmin suuntasimmein omalla porukalla kotiin, herkuteltiin sipsejen ja limpparin kanssa, sekä katselimme raketteja ikkunasta.

Tomas nukahti ennen kymmentä, mutta heräsi paukkeeseen hieman ennen keskiyötä, ajattelin, että raketti-intoilija saa katsoa nyt raketit kun mahdollisuus tuli.

Vuoden vaihtuessa vaihdoimme miehekkeen kanssa halit ja pusut, kuten perinteeseen kuuluu ja jatkoimme rakettejen tuijottamista ikkunoista koko porukalla, kunnes suunnattiinkin koko perhe nukkumaan.

Miten teidän uusi vuosi on alkanut? Teittekö lupauksia tälle vuodelle?

Tällä viikolla on muuten luvassa arvontaa, jonka palkinnosta laittelinkin kuvat jo blogin facebook sivuille ja instagramiin. Pysykää siis linjoilla!


1 kommentti:

  1. MEkin käytiin katto pommitusta ja en tajunnu ollenkaan ottaa Eetulle suojaimia :/. Ei poitsu onneks ees säikkyny, katteli vaan onessaan :).

    VastaaPoista

Haleja <3