tiistai 6. tammikuuta 2015

Pulkkailemassa

Olin unohtanut jo vanhan pulkkailuun soveltuvan paikan, ihan tässä lähellä, käytiin viime viikolla "kallioilla" laskemassa mäkeä ja tänään päätettiin suunnata Suojalle, läheiselle elokuvateatterille tai itseasiassa sen pihaan. Siellä me käytiin myös penskana laskemassa mäkeä.


Ennen lähtöä Tomas pakkasi reppuun itselleen pari pikkuautoa (aina pakolliset) ja juomapullon. Eipä hän niitä tarvinnut, mutta olivatpahan mukana. Minä nappasin kerrankin kameran mukaan ja sainkin otettua muutamat kuvat.


En ollut käynyt tuolla pitkään aikaan kävellen, viimeksi silloin kun suunniteltiin häitä, käytiin katsomassa alakerrassa sijaitsevat tilat, mutta tulloin mentiin autolla. Nyt rämmittiin pellon poikki, ja vasta myöhemmin tajusin, että katsos, tossahan olis mennyt tiekin. Noh, rämmittiin vähän lisää ja oikaistiin.

Pakkanen oli kovempi kuin viime päivinä, joten aika pian tulikin jo kylmä itselle, taas olisi voinut vähän enemmän pukea päälle. Ehkä muistan sitten seuraavalla kerralla! Pari tuntia saatiin kuitenkin aikaa kulumaan ja oli lystiä, mennään varmasti uudelleenkin pian.

Huomenna T palaileekin lomalta töihin ja tavallinen arki palaa, saapa nähdä miten rytmi muuttuu jatkossa.

2 kommenttia:

 1. Ihania lumisia kuvia ja niiiiiiiiiin suloinen kuva pikku pulkkailijasta toi viimenen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !
   Täällä on ihanan paljon lunta ! Ehdinkin sitä jo harmitella ennen joulua paljonkin, mutta nyt ei enää tarvii! :)
   Pätkis on suloinen kyllä tuossa <3

   Poista

Haleja <3