torstai 8. tammikuuta 2015

Pientä pintaremppaa

Meillä alkoi operaatio tapetit irti eilen alkuillasta. Viimeinkin saatiin huoltomies käymään korjaamassa vikalistan jutuista suurimmat. Vastahan mä sinne ekan kerran soitin 1v3kk sitten. Samalla sain varmistuksen siihen, että saadaan maalia ja vieläpä tällä viikolla. Meidän tapetit on rumat, repeilleet ja noh kamalat. Kaikella kunnioituksella valitsijaa kohtaan.

Päätettiin maalata seinät ihan vain valkoisiksi.Se mitä niihin tulee jääköön vielä arvoitukseksi (itsellenikin). Mä tykkään lähteä liikkeelle siitä, että seinät ovat valkoiset, helpompi nähdä mitä haluaa.

Aloitettiin eilen repimällä olkkarista pikkuseinältä tapetteja Tomaksen kanssa, Ensimmäisistä irrotuksista löytyykin video TÄÄLTÄ.

Hommaa ajateltiin tehdä pikkuhiljaa ja itseasiassa kirjoitan nyt kaaoksen keskeltä, luulen että saan kadotettua läppärini hyvin vielä tänään.
Nyt on vuorossa toisen seinän tapettejen irrotus. Tunti aikaa, ja aion onnistua. Tunti siksi, että sitten mulla onkin jo muita suuunnitelmia.Toisin  pituus mulla loppuu kesken, joten tuolta ylhäältä jää noin 50cm irrottamatta. Kunhan saan a-tikkaat tai jotain muuta lainaan jostain, niin pääsen nuokin repimään ja pesemään seinät.

Myöhemmin, ehkä jos niin pitkälle päästään, pääsenkin sitten maalauksen jälkeen kokeilemaan onnistuuko heinäseipäisiin liittyvä suunnitelmani!

Päivittelen varmasti kuvia instagramiin, joten sieltä pääsee kurkkimaan pikku remppaa jos kiinnostaa. Rempan teemme siis olohuone  - lastenhuone välille suunnattuna suuremmin, mutta eteinen, keittiö ja oletettavasti toinen makkarikin saavat ajallaan uutta ilmettä.

Viimeinkin pääsen punaisista kaapeista eroon!JES!

Onko teillä rempattu lasten kanssa? Miten sujui? Hyvät vinkit tapettejen irrotuksesta lapsen viihdyttämiseen tässä otetetaan vastaan! :)

5 kommenttia:

 1. Muistan että joskus kun tullut tapetteja irrotettua, niin suihkepullolla suihkutettiin vettä tapeteille niin että ne oli kosteat. Lähti hyvin seinästä irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suihepullo ja pumppupullo olivat käytössä, ja helpottivat kyllä törkeästi tuota hommaa ! :)

   Poista
 2. Ai, että vihasin noita kaappeja jun äiti asu samassa talossa kun te :D ei ne siinä viereisessäkään hienot ollu, vaan semmoset yököttävän vihreet :D

  VastaaPoista

Haleja <3