maanantai 26. tammikuuta 2015

Lauantain hölmöilyt

Lauantaina aamulla herättiin ihan liian aikaisin, otettiin aamusta piiiiiitkä suihku Tomaksen kanssa, jonka jälkeen mussutettiin aamupala olkkarissa ihan rauhassa lastenohjelmia katsoen. 

Yhden pintaan suunnattiinkin hallille, tarkoituksena paistaa makkaraa, ajella mopolla ja mönkijällä. Mä en enää ikinä yritä ajaa mopolla, en ainakaan mun isän ohjeiden mukaan.  Mönkiänkään kyytiin en lähde jos ajajana toimii nuorempi siskoni! Hitsit, että hirvitti! Luulen, että oon jo liian vanha tällaiseen pelleilyyn. (tai sitten en... )


Ulkona oli ihana ilma ja useampi tunti siellä vierähtikin. Tomas loppua kohden väsähti, kun ei ollut nukkunut päikkäreitä, makkara pojalle kuitenkin maistui vielä ennen lähtöä. Eihän Tomas millään olisi kotiin halunnut, joten sovittiin, että hän saa mennä mummilaan pariksi tunniksi ja niin menikin. Me T:n kanssa ei tuona aikana tehty juuri mitään. Oltiin vain, sillä molempia väsytti hirveästi.

Loppu ilta menikin sitten samoin kuin tavallisesti. Legoja, autoja, nauramista, lukemista ja pientä tuhinaa.

Meillä suosikki leikkejä ovat edelleenkin lego- ja autoleikit. Ne taitaa olla suosikkeja vielä pitkään.

Mitkä ovat teidän muksujenne lemppari leikkejä? 

1 kommentti:

  1. Nyt onkin ihanaa, kun kivat ulkoilukelit ovat palanneet. :) Itse kävi eilen juoksemassa ja vielä lapsen kanssa ulkoilemassa, ja nautin kyllä täysin siemauksin! Meillä tämän hetken suosikkeja ovat kaikki ei-lelut. Esim. kynien lajittelu ja CD-levyjen pinoaminen ovat aika pop. :) Tytär tosin on vasta 1v 3kk.

    VastaaPoista

Haleja <3