perjantai 23. tammikuuta 2015

Lastenhuoneen piristys


Sain rempan aikana postia pikkunorsulta, suloiset kortit, joita olette ehkä nähneet muissakin blogeissa tai ehkäpä teillä on näitä itsellännekin kotona. 

Pikkunorsun valikoimista löytyy söpöjä julisteita ja kortteja.  Yksi pakko saada tuote on ehdottomasti "Minä olen" juliste, jollaisen haluan hankkia Tomaksen huoneeseen, kunhan se saadaan valmiiksi.

Eilen illalla silmät ristissä tuli idea, joka oli pakko toteuttaa.  Häissä meillä oli pöytänumerot kehyksissä ja niitä tuli ostettua paljon yli tarpeen, joten otn kolme niistä nyt käyttöön. Tarkoitus oli maalata kehykset keltaisella maalilla, mutta olinkin onnistunut kadottamaan sen. Pää oli jo illalla niin tiltissä, etten tajunnut katsoa kaikkia paikkoja läpi, mutta löysin kuitenkin keltaista dc-fixiä, jonka olin jemmannut kaapin perälle.

Dc-fix sai korvata keltaisen maalin ja koristelin muokkasin hieman tylsiä valkoisia kehyksiä paremmin Tomaksen huoneeseen sopiviksi. 

Nyt suloisilla korteilla on söpöt (ei-niin-täydelliset) kehykset ja oma paikka kelta-valkoisen lipaston päällä! 


Mitä tykkäätte?
*Kortit saatu pikkunorsu.fi

4 kommenttia:

 1. On kyllä tosi ihanat kehykset! Sopii täydellisesti yhteen ryhmiteltynä, kun keltainen väri yhdistää kaikkia kolmea taulua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans, Ton kokonaan keltasen alareunasta vaan pilkistää hieman valkoista, joten sen vielä jossain vaiheessa korjailen. :)

   Poista
 2. Nää on tosi kivat! Ostin Harjun Paperista samoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. :) Mitä nää makso siellä? :)
   Harmi ettei enää asuta kaupungissa, niin ei pääse käymään..

   Poista

Haleja <3