torstai 15. tammikuuta 2015

Kännissä perseilystä avautuminen

Nyt tulee kyllä sellaista avautumista ettei tosikaan. Aloin laskemaan tuossa vähän 1+1+1 ja karu totuus iski taas naamaan 100-0.

Kerron teille hieman perjantaista. Maalattiin, maaliloppui kesken, otettiin sivistyneesti mihen kanssa kuperkeikka juomaa. Porukassa oli myös kolmas tyyppi joka otti juomaa ei niin sivistyneesti, meillä oli kivaa ja tämä kolmas sammui ennen kuin itse lähdettiin nukkumaan.

Aamulla heräsin ajoissa, mies jäi nukkumaan ja itsekkin köllöttelin sängyssä ja selailin rautakauppojen aukioloaikoja, kuulin kun vieras oli hereillä, mutta kävi uudelleen nukkumaan. Ihmettelin tupakan hajua asunnossa, mutta pistin tämän sen piikkiin, että vieras oli varmaan polttanut parvekkeella ovi auki.

Myöhemnin ihmettelin sohvalla olevaa tumppia, tiputin sen lattialle ja heitin pois. Mies polttaa sätkiä ja tämä oli askitupakkaa.

Pikakelataan keskiviikko iltaan.

Huomaan sohvalla dataillessani ja kuvia lisätessä sohvassa reiän. Pienehkö pyöreä reikä. Sen verran itse olen elämäni aikana polttanut, että tunnistin sen tupakan tumppaamisesta tulleeksi. Aloin laskea 1+1+1 tupakanhaju+tumppi+reikä.

Hirveän lystiä. Meillä siis "vieras" oli vetänyt tupakin sisällä, tumpannut sohvaa ja jättänyt tupakan siihen, minä noukin sen jne.Ette kuulkaas uskokkaan paljonko mun päässä kiehuu nytkin. Mikä hemmetti siinä on, että aina pitää jonkun perseillä, saatika kuka on antanut luvan polttaa sisällä ja pilata meidän sohvan?!?!

Ärsyttää niin paljon, etten saa nukuttua. Kello on jo yli kaksi yöllä . Aamulla varmasti väsyttää, mutta tämä helpotti hieman. Ehkä nyt saan nukuttua.


7 kommenttia:

 1. Voi vee :( Olisin minäki vihainen!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vaan mietin, että mitä jos tää sohva plis syttynyt palamaan? :/

   Poista
 2. Kyllä se vieras tulee ja pyytää anteeksi ja korvaa sohvan, on varmaan jo lukenut tämän jo..huoh, huoh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin eilen aiheesta viestiä. En mä aiheesta tänne kirjoittaisi ensimmäisenä. Eikä varmaankaan ole lukenut täältä.

   Pitänee lukea tää teksti vielä uudestaan, kun kiukusta kihisten kirjoitin. :)

   Poista
 3. Eikä!!!! Mä olisin tässä vaiheessa jo lähteny ristiretkelle... harmittaa sun puolesta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten harmittaa se, että a) sohva ei ole kovin vanha ja
   b) tää on eka sohva jonka olen omin pikku kätösin ostanut uutena meille.

   Mörön pylly sentään. Ehkä tää ärsytys tästä laantuu, mutta kyllä voi vetää ihmisen vihaiseksi tällainen. Vahinko on vahinko mutta silti.

   Poista

Haleja <3