maanantai 8. joulukuuta 2014

T o m a s

En olekkaan aikoihin kirjoittanut ihan vain Tomaksen jutuista, joten täältä tulee!


Tomas täyttää tässä kuussa 2v4kk ja on oikein kekseliäs, temperamenttinen, iloinen, sekä hieman ujo tapaus. Edelleen uudet ihmiset ja asiat jännittävät. Meneillään on lisäksi pelko-kausi. Välillä pelätään imuria, väillä, pimeää, välillä ihmispaljoutta, välillä possua... Ihan kaikkea laidasta laitaan.

Meillä on säännöllinen rytmi, joka menee kutakuinkin näin:
Herätys 07.00-8.00
Aamupala 8.30
Lounas 12.00
Päikkärit 13-14.00
Välipala 14.00
Päivällinen 16.30
Iltapala 20.00
Yöunille 21.15
(Äidin ja isin viereen kömpiminen 2.30)

Tomas syö huonosti aamupalaa. Lounas menee kohtuullisesti, välipala ja päivällinen paremmin, iltapalankin kanssa hieman takkuaa. Ehdoton syömisen nounou-lista pitää sisällään maustetut jugurtit, leivän ja kukkakaalin(edelleen).Uni taas meillä on varmasti aina vaihteleva aihe.
Välillä Tomas nukkuu kokonaisia öitä omassa huoneessaan, mutta välillä on kausia kun poika tulee joka yö tasan 2.30 meidän huoneeseen tyyny kainalossa ja kapuaa sänkyyn. Poika on sekä ilta, että aamuvirkku.
Aamulla Tomaksella onkin oikein kiva tapa. Hän vetää peiton päältäni pois ja huutaa "Heräääääätyyyys". Mihin katosi ne suukottelu herätykset? hahah.


Allergiat ovat väistyneet kohtuullisesti pois ja pätkis voi syödä mitä vain. Ainoastaan tuo atooppinen iho on kiusanamme edelleen.

Lemppari leikkejä ovat ehdottomasti, piilo- ja hippaleikki, sekä rakentelu, kauppaleikki ja autoleikit. No okei, en kyllä tiedä yhtään leikkiä, josta tuo poika ei pitäisi. Kaikki menee siis ! Edelleen suosiossa on myös kaikissa kotiaskareissa auttaminen.


Tomaksen paras kaveri on ehdottomasti Niko. Tyttöystäviä Tomaksella riittää kovasti myös.

Rakastaa- kausi on myös erittäin kova, kaikkia rakastetaan ja paljon. Toisin meillä on opittu myös lällättämään ja rumia sanojakin on sanavarastoon siunaantunut. Onneksi (kopkop) niitä ei usein viljellä.

Sellaista tällä kertaa, haluatteko tietää jotain muuta? 
Millainen rytmi teidän +2-vuotiailla on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3