keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kun äiti säikähtää osa2.

Pari päivää kivi nenässä tapauksen jälkeen kävi seuraava haaveri. T ja Tomas olivat olkkarissa, minä tein tuttuun tapaan kotihommia keittiössä. T käytti pikaliimaa omalla työpöydällään, laski liiman pöydälle ja käänsi katseensa pariksi sekunniksi pois liimasta. Seuraavassa hetkessä Tomas oli napannut pikaliiman ja haukannut sitä.

Poika kipittää luokseni "Äiti ota poiiiiis" ja siinä vaiheessa kun poika näyttää kieltään tajuan että voi p*ska, taas sitä mennään. Kielestä liima lähtikin helposti pois, mutta kitalakeen sitä jäi, enkä saanut sitä irti. Eikä saanut muuten poikakaan, saatika isä.

Soittelin äidilleni, oman paikkakunnan tk:hon, anopille ja naapuri kunnan tk:hon, jonka jälkeen soitin vielä myrkytyskeskukseen, varmistaakseni asian. Ei huolta, lähtee itsekseen pois, oli vastaus.

Ei siis mitään hätää, liima häviää sieltä itsekseen.

Mä luulin ton kivi nenässä tapauksen jälkeen olevani tarkempi, mutta noh, kuinkas toisesta huoneesta olisin tätä tilannetta nähnytkään. Taaperot ovat vikkeliä, vikkelämpiä kuin uskoisi. Ja he keksivät välillä täysin tyhmiä ideoita, mutta toisaalta, kaikkea on vissiin pakko kokeilla.

Arvatkaa mitä tehtiin perjantai-iltana?
No käytiin kaikki mahdolliset tavarat läpi ja siirrettiin pois viimeisetkin sellaiset, joita pojan ei ole hyvä saada käsiinsä.

Onko teillä/teille sattunut mitään vastaavaa?

6 kommenttia:

 1. Meillä ei oo koskaan oikeestaan oo sattunut mitään pahemmin, mitä nyt kerran kupsahdettu nurin ja lyöty pää/hampaat johonkin, mut ei kuitenkaan mitään vakavaa. Mulla itellä on tosin ollut jo siitä asti kun Jasper syntyi sellanen tukehtumispelko :D Siis et Jasper tukehtuu johonkin ja kerran silllä jäi joku vihanneksen pala kurkkuun ja se ei pystyny yskimään, olin ihan paniikissa ja löin selkään yms. kunne se onneks alko taas hengittää! Siitä asti oon pilkkonu kaiken aika pieneksi ja mun sydän lyö tuhatta ja sataa kun Jaseper syö esim. näkkäriä :D Ja ikää pojalla jo kuitenkin 3,5 vuotta...

  VastaaPoista
 2. Meillä jäi Tomaksella kans ihan pienenä ompun pala kurkkuun ja säikäytti kyllä kunnolla! :D
  Onneks ei sen pahempia oo teillä sattunut. :)

  VastaaPoista
 3. Näitä sattuu! :)
  Meillä on myös soitettu kerran myrkytyskeskukseen, kun neiti haukkasi palasaippuasta palasen. Hän on myös pudonnut terassilta ja loukkasi niin pahoin toisen yläetuhampaansa että se piti poistaa nukutuksessa. Arvaat varmaan kuinka huonoäiti-fiilis minulla silloin oli! Nyt onneksi olen ymmärtänyt että vaikka minulla olisi silmät selässä niin silti vahinkoja sattuu.

  A-murun onnettomuudesta voit lukea halutessasi täältä: http://kunaitikelaa.blogspot.fi/2014/10/pipiaa-sattuu-murun-onnettomuus.html

  Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyykin käydä lukemassa ! :)
   Ihanaa joulun odotusta myös teille! :)

   Poista
 4. Useampi liimausreissu, nasta suussa, lego nenässä, jäämöhkäle naamassa, fillari kumossa, ambulanssi koulumatkalla... Näitä juttujahan riittäis ja sydän kurkussa saa olla koko ajan. Lohduttaisin, että kyllä se siitä, kun ne kasvaa, mutku ei. Pahenee vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täähän kuulosti ihan multa pienenä. :D
   Toivotaan että jossain vaiheessa vähenee. :)

   Poista

Haleja <3