lauantai 15. marraskuuta 2014

Tutitu

Tutitu, sanooko tuo kellekkään mitään?
Tomas löysi youtubesta noin kolmisen kuukautta sitten kyseisen sarjan. Tiedättekö, kun jokin (ärsyttävä) pimputus jää soimaan päähän? Tässä on juuri sellainen musiikki. Huomaan hyräileväni tunnaria päivittäin, vaikkei itse ohjelmaa meillä olisikaan katsottu moneen päivään.Näitä löytyy lyhempiä ja pidempiä pätkiä, joissa ehkä hieman lentävää autoa muistuttava robotti pudottaa maahan osia, joista rakentuu milloin, juna, kirahvi, paloauto tai vaikka puhelin. 

Aiemmin viikolla poika katsoi jaksoa, jossa rakennettiin ambulanssi. Kun se on valmis, toistaa ääni sanan englanniksi. Myös Tomas yrittää toistella näitä ja helpommissa sanoissa se onnistuukin, siinä missä suomenkielistenkin sanojen toistaminen. Tomaksella on menossa nyt muutenkin kausi, että toisten puheesta otetaan hirveästi sanoja. Meillä aikuisilla siis rumat sanat on päässyt nyt kovaan karsimiseen. Itselläni nimittäin on paha tapa kiroilun suhteen. Tulee sitten sanottua perhosta, persikkaa, viinirypälettä ja ties mitä. 

Näiden lisäksi poika katsoo youtubesta rallia, jokkista, lastenlauluja, lego ja heppa videoita, jos saa luvan. Paras oli kuitenkin, kun veljeni näytti Tomakselle jonkin kissa videon, jossa kissalla oli tassu pipi. Pieni mies alkoi nyyhkyttämään. Tästäkin on jo parisen viikkoa ja silti se jaksaa pojan mieltä painaa vieläkin ja päivittäin saa kertoa, että kyllä se kisu paranee.

Telkkarin lastenohjelmat meillä ei sitten juuri pyörikkään. Muumit saattavat mennä taustalla kun touhutaan omia juttujamme ja unohdetaan ne katsoa.


Katsooko teillä perheen pienimmät youtubesta luvan kanssa jotain? Mitä? Entäs iskeekö pikku kakkonen?

1 kommentti:

  1. Joo se tutitu musiikki on raivostuttava :D meidän 2,5v kattoo niitä innoissaan.. Lastenlauluja ja jotain lasten ohjelmia poju kattoo myös youtubesta sillon tällön. Nyt on alettu kuunnella myös joululauluja sieltä..

    VastaaPoista

Haleja <3