perjantai 7. marraskuuta 2014

Lahjavinkkejä postauksia tulossa!

Ajattelin tehdä muutaman lahjavinkkejä postauksen ja tässä on nyt pienoinen info aiheesta, sillä jos lisäisin tämän ensimmäiseen tekstiin, ei sitä jaksaisi lueskella.

Ideoitahan lahjoihin löytyy googlailemalla paljonkin, mutta ajattelin helpottaa teitä ja koota myös tänne listaa, kuvia ja suoria linkkejä.Näistä en itse hyödy rahana tai materiana.
Tänä vuonna jätän lahjojen hankkimisen sen verran lähelle joulua, että tämä auttaa myös itseäni sitten, jos juuri sitä the lahjaa ei kaupasta löydykkään. "Oma lehmä ojassa" siis tässä.

Luonnollisesti lähdetään liikkeelle 0-1½ vuotiaista, jatketaan sitten myöhemmin 1½-2-vuotiailla,
2-3-vuotiailla, 11-vuotiailla, 13-vuotiailla (ja isovanhemmilla). Postauksia on siis tulossa ainakin kuusi ja joulu tulee kovaa vauhtia, joten pyrin julkaisemaan useamman kuin yhden tekstin näistä viikossa.

Postaukset tulevat olemaan tuollaisia ikähaarukallisia, sillä itseni on helpompi tehdä tekstit niin omien kokemusteni pohjalta. Toki näissä on liikkumavaraakin.

Voitte myös itse jakaa vinkkejänne kommentti boxissa ja voin lisätä niitä sitten listaan! :)

Sellainen info tähän väliin. Nyt alankin työstämään itse kirjoituksia, vielä kun poika nukkuu ainakin seuraavat kolme minuuttia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3