keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Isänpäivälahja isän toiveesta

Mä ehdin jo miettiä kuumeisesti, mitä hankkisimme Tomaksen kanssa T:lle isänpäivä lahjaksi. Olin jo keksinytkin muutaman jutun joista valita. Kuitenkin viime viikolla T oli käynyt realisoinnissa ja löytänyt sieltä pitkään etsimänsä kirjan, käytettynä - kyllä. Ja hän kysyi voisiko saada sen isänpäivälahjaksi.

Tottakai! Mä olenkin odottanut milloin löydän taas saman kirjailijan kirjoja hänelle ja tämä tuli loistavaan saumaan, jääpähän nyt ideoita myös jouluun. T lukee ja taitaa omistaakkin jo suurimman osan Reino Lehväslaihon kirjoittamista kirjoista.
Mukaan laitan vielä tänään ostamani paketin T:n lemppari karkkeja, joita saa vain näin joulun lähestyessä kaupoista. Ehkä lisätään vielä jotain pientä. Ja se aamupala sänkyyn on vanha perinne, jota ehdottomasti kunnioitetaan meilläkin.Tällä viikolla olisikin edessä vielä lahjapaperin maalaaminen, korttejen tekoa papoille ja T:lle. Niihinkin bongasin hyvät vinkit, kunhan saa pojan vain innostumaan sotkemaan kädet ja jalat.

Annetaanko teillä isänpäivä lahjat? Onko teillä perinteenä viedä aamiainen sänkyyn? 

5 kommenttia:

 1. Annetaan :) Meillä kanssa viedään aamupala sänkyyn isille :) Tää onkin meidän ensimmäinen isänpäivä kun Evelyn on maailmassa. Viime vuonna vietettiin kyllä isänpäivää vaikka olikin vielä masuasukki ::D

  VastaaPoista
 2. Itse olen surkea keksimään lahjoja miehelle, mutta haluan kyllä yleensä isänpäivänä edes jollain tavalla muistaa ja mielellään ostan jotain tarpeellista tai käytännöllistä (pari vuotta sitten mies sai minulta kaulakorun, johon on kaiverrettu tyttären kuva ja kyseinen koru onkin sieltä asti roikkunut miehen kaulassa, ja viime vuonna teetin isin ja tyttären ensimmäisestä yhteiskuvasta kehyskuvan ja se onkin ollut siitä lähtien miehen yöpöydällä). Tyttö on kerhoissa jo askarrellut pari lahjaa, mutta vielä puuttuu kortti ja lisäksi pistin tilaukseen pyöräilykypärän, joka on ollut hankintalistalla jo kauan. Se on ainakin tarpeellinen, koska miehellä on niin iso pää, ettei edellinen kypärä mahdu päähän pipon kanssa ja mies kuitenkin aikoo pyöräillä töihin mahdollisimman pitkään talvellakin.

  Aamupalan suhteen olen vielä kahden vaiheilla, viedäänkö se sänkyyn vai nautitaanko ihan pöydän ääressä :) Aamupala kuitenkin isille valmistetaan (eikä ihan terveellisimmän kaavan mukaan :D) ja perinteen mukaan lounaaksi tai päivälliseksi nautitaan saksanhirvikäristystä perunamuusin kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalle, tuo kaulakoru on varmasti upea! :)
   Jos oikein suuren aamupalan meinaa toteuttaa, on se ehkä helpoin syödäkkin pöydässä :)

   Poista

Haleja <3