maanantai 3. marraskuuta 2014

HamaHäissä meillä oli karkkibuffetissa käytössä pitsillä koristeltuja lasipurkkeja, jotka olivat pitkään turhana kaapissa. Nyt osalle on löytynyt käyttöä. Nämä ovat hyviä mm. hamahelmien säilyttämistä varten. Poika osaa avata ja sulkea ne itse ja lasi purkki painaa sen verran paljon, ettei kaadukkaan vahingossa. Lisäksi nuo purkit ovat söpöjä.

Tomas tykkää hamehelmien kanssa touhuamisesta, poika keskittyy hurjasti ja iloitsee valmiista lopputuloksesta. Tykkäsin itsekkin tehdä niillä pienillä hamahelmillä aina helmitöitä tai liskoja ja mieluisaa puuhaa tuo on edelleen.

Teittekö te/Tehdäänkö teillä hamahelmistä mitään? :) 
Tää on muuten hyvä joululaja ajatus pienille. 

4 kommenttia:

 1. Me tykätään tytön kanssa hamahelmistä ja paljon. :) Tulee aina ihan oma lapsuus mieleen kun niistä ollaan väsätty milloin mitäkin. Oon noilla hamahelmillä mm. koristellut laturini johdon, tehnyt lumihiutaleita koristeeksi joulukuuseen ja ikkunoihin, sekä kivoja lasinalusiakin noista saa tehtyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nuista tosiaan tulee oma lapsuus mieleen. Me tehtiin hamahelmistä vaikka mitä pienenä kavereiden ja sisarusten kanssaa. :) Laturinjohdon koristelu ei oo käynyt mielessäkään, mutta sehän voi olla kiva idea toteuttaa myös itse! :)

   Poista
 2. Mä tykkäsin pienenä siskonpoikien kanssa tehdä myös :) Saran kanssa jo tehnytkin, Valtteri tykkää varmasti myös ja tästä nappaanki joululahja idean ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota ihmeessä joululahja ideaksi! ;) Mä meinaan hankkia näitä lisää, tai sit ostan niitä pieniä. :)

   Poista

Haleja <3