tiistai 21. lokakuuta 2014

Tugga taikoja


Eikö näytäkkin otsikko ärsyttävälle? Niin minustakin, mutta noh, vähän taikoja.

Olen jo ainakin kahdeksan vuotta haaveillut värjääväni hiuksiin jotain vaaleanpunaista tai pinkkiä. Kuitenkaan en koskaan saanut aikaiseksi, mieli muuttui ja aikaa kului.

Suunnittelin aina laitattavani muutaman pinkin raidan, pinkit latvat, pinkin otsiksen tai pinkit hiukset alta ja vaaleat päältä. Tälläkään kertaa en uskaltanut vetää otsista taikaisin, vaikka siitä tykkäsinkin, joten latvat saivat muutoksen.

Nyt oli  hiuksissa sitten tällainen pastelli pinkki sävy latvoissa, Ystäväiseni K, joka tekee muuten tänne blogiin jossain vaiheessa oman postauksenkin, kertoi että hänellä olisi color maskia ja hainkin sen häneltä erään kauppareissun yhteydessä. En kuitenkaan laittanut pelkkää tuota color maskia, vaan tein seoksen, josta lisää myöhemmin.

Väri haaleni noin viidessä pesussa sen verran, että halusin laittaa maskin uudelleen. Tällä kertaa laitoin seokseen enemmän color maskia, kävi hieman hupsis ja nyt hiukset ovatkin enemmän pinkit.


Teksi mieli vetästä väri koko päähän, mutta toistaiseksi olen niin jänishousu, etten uskalla, vaikka väristä pidänkin todella paljon. Taidan nyt alkuun vielä tyytyä laittamaan maskin uudelleen latvoihin.

Tuossa ekassa ponnarikuvassa näkyykin hiuksien tyyppi, Tällä hetkellä nämä kaipaavat saksimista. Kuivien latvojen karsimista, Mun hiuksia on joskus kerrostettu isolla kädellä ja leikattu myös a-linjaan, joten jos hiukset on auki, on edelleen ihan tuolla takana huomattavasti lyhemmät hiukset kuin sivuilla. En kuitenkaan henno leikata pois 15:sta senttiä joten..

Tokassa kuvassa hiukset ovat kosteahkot ja näitähän ei saa kunnolla selväksi silloin.  Tuo on kuitenkin nykyinen väri. Muita hius ongelmaisia? Kookosöljy kyllä pelastaa joka kerta, täytyy taas seuraavalla kerralla käyttää sitä.


Ja vinkkinä hei, Karoliina (Mahtimaman entinen kirjoittaja) on avannut uuden blogin nimeltä Kardeland ja häneltäkin löytyy sieltä postaus jossa näkyy ihana pinkki hänen hiuksissaan!7 kommenttia:

Haleja <3