perjantai 31. lokakuuta 2014

Töissä


Lokakuun viimeistä päivää viedään, marraskuu yrittää tunkea jo kovasti itseään esiin. Heippa siis lokakuulle ja tervetuloa marraskuu!Muistoja luodaan yhdessä, sehän tiedetään. Eräs aamu lähdettiinkin isimiehen mukaan töihin Tomaksen kanssa. Puhuttiin edellisenä iltana, että mennään katsomaan työkoneita ja rekkoja. Sekä autetaan jos suinkin pystytään.

Tomas innostui hurjasti ja odotti aamua. Mukaan pakattiin evästä, vaihtovaatetta, lapio, sekä kuorma-auto, sillä suunnitelmana oli suunnata isimiehen työpaikalta kohti toista mummilaa. Monta kivaa juttua oli siis luvassa samalle päivälle.

Aamulla noin yhdeksän pintaan saavuttiin työmaalle, Tomas kävi heti tarkastamassa, että mönkijä ja trukki ovat paikoillaan, ihmeteltiin isimiehen tekemiä hommia ja mentiin ulos tekemään hiekkakuormia. Myöhemmin kuvioon tuli kaivuria ja rekkoja, joten me siirryttiin edestä pois työpaikan yläkertaan kahvitilaan katselemaan hommien kulkua. Myöhemmin käytiin vielä tervehtimässä ja ihmettelemässä isojen autojen kuskeja.

On ihana huomata miten nuo esimerkiksi rekkakuskit ovat ystävällisiä pikkulapsille. Monesti mekin kävelytiellä jäädään katsomaan rekkoja ja sieltä kuskit nostavat kättä ja tööttäävät. Se jos jokin saa pienen miehen iloiseksi.
Työmaalta suunnattiinkin sitten mummilaan hoitamaan Tosca nimistä kissanpentua, joka onkin sulattanut kaikkien sydämet. Katsokaa vaikka, kunka söpö! Tosca on pikkuruinen ja rodultaan ragdoll.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3