maanantai 6. lokakuuta 2014

"Äiti, hoppii pomppii"

Otsikon mukaisen lausahduksen kuulin eilen kysyvältä Tomakselta.
Lähin HopLop on Jyväskylässä, mutta ei muuta kuin kamppeet kasaan, pikalenkille ja auton nokka kohti Jyväskylää.

Lähdettiin ajelemaan puoli yhdeltä ja melkein heti pätkis nukkui jo takapenkillä, mutta ennen kuin matka oli puolessa välissä iloinen poitsu jo heräili.

Hoploppiin saatiin seuraksi myös kummipoitsu, sekä kummipoitsun äiti ystävineen.


Hoplopissa meillä vierähtikin reippaasti aikaa, ensimmäisenä Tomas jo juoksi liukumäkeen ja heti seuraavana piti päästä trampoliinille. Vähän isin kanssa palloja ampumaan ja sitten taas äkkiä liukumäkeen.


Nyt tulee vuoden perhe palkinto kyllä, mutta me luultiin hukanneemme Tomas tuonne (taas)! Eihän sen pitäisi olla edes mahdollista, mutta kun katse herpaantuu sekunniksikin niin johan pätkis oli jo menossa jossain ihan muualla kuin silloin sekutti sitten.

Naurettiinkin, että siellä se on varmasti samassa hökkelissä missä tuo iso liukumäki ja siellähän hän olikin. Hirveellä vauhdilla vaan karkuun, mutta onneksi Tomas osaa myös reippaasti mennä itsekseen tuolla.

Ensi kuussa uudestaan, mutta jestas, että meinasi automatkalla väsyttää takaisin tullessa. Tomas itseasiassa nukkuikin reilun tunnin taas autossa, mutta se ei haitannut yöunia. Iltapalaa nassuun ja unille vain.


Meillä oli kiva päivä taas kerran Hoplopissa. Melkein harmittaa, että muutettiin näin kauas, ennen kuin pääsi bussilla suoraan hoplopille ja takaisin, mutta nyt saa ajaa reippaat 100 kilometriä suuntaansa. Valintoja, valintoja.


Nyt mä menen laittamaan takkaan vielä vähän lisää puita, ennen ulos lähtöä.


Mukavaa maanantaita sinne! Miten teidän viikonloppu sujui?

2 kommenttia:

  1. Hop Lop on myös meidän pojan suuressa suosiossa! :) Tuolla on tullut itsekin könyttyä kerran jos toisenkin.. Vieläkin on vähän riskialtista päästää tuota rämäpäätä yksin tuonne isompaan temppurataan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla kaikille pienille ja vähän isommillekkin mieluisa paikka :)

      Poista

Haleja <3