perjantai 5. syyskuuta 2014

Kruisinkia

Täällä oli autojen täyteinen viikonloppu, samana viikonlppuna JM liigan SM ja Carstunekruisinki! Tämä kyläkin heräsi eloon yhdeksi viikonlopuksi ja tällaisia saisi olla useamminkin, ei välttämättä autojuttuja, vaan myös jotain muuta?

Ja mitä me tehdään kun kerrankin tapahtuu jotain? Koko viikonlopuksi olisi menoa ja mytkeitä, mutta me ollaan flunssassa. Jee.


Ei vaan, mehän ei annettu flunssan häiritä, vaan lähdettiin päivällä katsomaan vähän autoja pojan kanssa tuohon vastapäiselle hiekkakentälle. Tomaksen täti tuli mukaan ja itseasiassa hän pääsikin kiertämään ja katselemaan autoja enemmän Tomaksen kanssa kuin me vanhemmat.

Mitä tän kuvan väreille tapahtu?!?!

Siinä sitä sitten ihmeteltiin autoja melkein puolitoista tuntia, ensin hiekkakentällä ja sen jälkeen jäätiin vielä katsomaan letkaa.Tapahtuman facebook sivujen mukaan autoja oli mukana 129kpl, eli näin pienelle paikkakunnalle kokoontuviksi oikeinkin hyvin. Harmi, etten muistanut ottaa kameraa mukaan ja harmi, etten ottanut enempää kuviakaan.

Illalla oli myös mytkeet, mutta sinne me ei sitten lähdettykkään. Ilmeisesti sielläkin oli kuitenkin hyvä meininki. Ehkä seuraavalla kerralla sitten mekin mennään iltarientoihin, tuleehan seuraava kerta?

Alankohan mäkin kohta ymmärtää autoista jotain? No EN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3