maanantai 8. syyskuuta 2014

Jokkista

Kun poika tykkää kovasti autoista ja aamusta pitäisi vaan päästä katsomaan tietokoneelta "ralliautoista" kuvattuja videoita, lienee sanomattakin selvää, että jos jokkis kisat ajetaan täällä lähellä, ollaan myös me siellä.

Niin kävi myös nyt. Täällä landella ajeltiin yhtenä viikonloppuna JM liigan sm-kisoja ja me mentiin finaalipäivänä katsomaan.

Oli virhe kertoa ennen päikkäreitä pojalle aiheesta, sillä eihän poika malttanutkaan nukkua ja sen alkoi kyllä loppuakohden huomatakkin.
Tomas jaksoi kyllä alkuun yllättävän hyvin, kierreltiin ja katseltiin paikkoja ja kun ajot alkoivat valkattiin hyvät paikat ja paineltiin katsomaan rinteelle ohi kaahailevia autoja. Jännintä pojasta taisi kuitenkin olla kun autoja meni "rikki".. Hiekka pöllysi ja poika oli innoissaaan, iltaa kohti alkoi kuitenkin tapahtumaan huomattavaa nuokkumista rattaissa, joten päätettiin lähteä kohti kotia. Autossa Tomas kuitenkin piristyi ja suunnattiinkin katsomaan vielä heppoja. Kotona poika nukahti istuma-asentoon sohvalle viereeni jo puoli kahdeksalta illalla, mutta ennen sitä ehditiin vielä leikkiä niin autoilla, kuin legoillakin.

Ilmeisen mukava päivä oli, niin meillä vanhemmilla, kuin Tomaksellakin.

Onko siellä muita, jotka käy katsomassa jokkista?


4 kommenttia:

 1. Ihana autofani! Ja toi Tomaksen pipo on kans niin ihana, jaksan aina vaan ihailla sitä uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin ilonen, että toi pipo on veilä sopiva ! :D Se on niiiin söpö :)

   Poista
 2. Kyllä! Meidän isi ja pappa ajavat molemmat jokkista, joten meidän perhe myös on kova autourheilu fani :') juuri noissa kisoissa meidän vauvan pappakin oli mukana! Hassua lukea että jotkut muutkin käyvät katsomassa kun siellä kisoissa on yleensä ns. Vakio porukkaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon käyny penskana kattomassa itsekkin, mutta nyt on kyllä ollut useamman vuoden tauko. :D Tomas taas on käynyt jo aiemmin mummun ja papan kanssa, mutta nyt lähdettiin sitten "oman perheen kesken" vaihteeksi. :D

   Poista

Haleja <3