tiistai 19. elokuuta 2014

Välikausi

Välikausi, välikausi, välikausi..
Taas löysin itseni välikausiviidakosta! 

Netti oli/on pullollaan kauniita vk vaatteita ja yritäppä siinä nyt miettiä mikä olisi paras, mitenhän tämän ja tämän merkin koot menevät. Onkohan tämä pojan mielestä mukava päällä.

Tomaksella ei ollut sopivia vk-vaatteita, pienen tarkastuskierroksen jälkeen. Mulla ei myöskään ollut mitään hajua, millaista vk-vaatetta tänä vuonna hankitaan. Ensin mietin, että ihana olisi ostaa joko keltainen reiman haalari tai jokin keltainen takki+housut yhdistelmä.

Teinkin kuitenkin niin, että kun käytiin kaupassa koko perheen voimin, suunnattiin vaatepuolelle ja aloin nostelemaan vk asuja alemmas, ihan perus haalareita ja takki+housu yhdistelmiä ja annoin Tomakselle mahdollisuuden päättää.

Karsittiin vaihtoehdot lopulta kolmeen, oli pari haalaria ja yksi takki+housut yhdistelmä.
Lopulta päätös kuitenkin saatiin tehtyä. Tomas halusi Muumi takki+housut yhdistelmän.

Noh, meillä on kova muumifani, joten ei tullut yllätyksenä välinta. Itse olisin varmaankin ostanut jonkin toisen, mutta enhän minä sitä pidä, vaan Tomas!

Käytiin vielä ostamassa pojalle lenkkarit ja aloin kaivelemaan kokoja
 24 pieni, 25 pieni, 26 pieni, 27 juuri sopiva. 
Oli ihan vain hieman huuli pyöreänä kun tajusin, että taas sai ostaa paljon isompaa kokoa kengät.

 Joo joo, lapset kasvaa ja silleen, mutta nyt on kyllä täysin selvää, että poika on perinyt jalkansa isältään. Mulla oli 27 numeron lenkkarit kun aloitin koulun ? 

Mitä olette mieltä, pitäisikö hankkia näiden lisäksi vielä haalari? 
Takki ja housut ovat kyllä kätevät jo Tomaksen ikäisen lapsen kanssa, mutta olisihan se haalari hyvä EHKÄ olla varalla? 

6 kommenttia:

 1. Kylläpä se haalari on aika kätsy kun syksyä kohden mennään ja sitten kun möyritään rapakoissa kurakelillä. Ei mene hiekka ja kura housun ja takin välistä sisään...eikä myöskään kylmä..kun pienet leikkii aika paljon kyykyllään ja kumarruksissa, niin takki nousee helposti ylös ja selkä jää paljaaksi. Ja sitten toisaalta haalari on pikkukaverinkin helppo ja nopea pukea itse päälle.

  VastaaPoista
 2. Meillä on haalari + housut ja takki... haalarin päälle on ainakin kätevämpi vetää kurahousut, jos ei muuta. Musta on kätevää olla kahdet ulkovaatteet niin saa pestyäkin niitä jos tarvii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :) Mun täytyy kaivella kaappeja vieläkö siellä olis haalari vai käynkö torstaina ostamassa. Tomaksella on myös pari muuta takki+housut yhdistelmää nyt välikauteen. :)

   Poista
 3. 27?! Mitä :D no on kyl iso jalka. Meillä pojalla on 23-24 ja on Tomasta 2kk vanhempi. Mutta niin ne on erilaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Tomaksen kesäkenkut oli 25-26 kokoa, mutta nyt piti ostaa jo 27 koon lenkkarit, ihan hullua! :D Ja noissa ei ihan älyttömästi edes ole kasvuvaraa. Tokihan se riippuu ihan kengistäkin aina mutta kuitenkin! :D

   Poista

Haleja <3