maanantai 11. elokuuta 2014

Riisisuklaakakku

Jo pitkään on tehnyt mieli leipoa jotain, järki on vaan näillä kuumilla ilmoilla sanonut, ettei uunia kannata lämmittää kovin usein jo valmiiksi kuumassa asunnossa. Bongasin sitten MouMou blogista herkun näköisen kakun, jossa uunia ei tarvinnut käyttää. Kokeiluun siis.

Tehtiin tätä sitten vanhempieni luona kokeeksi ja se onnistui helposti.

Itse muokkasin hieman ohjetta, joten tässä tulee:



Sulata suklaa vesihauteessa, sekoita sekaan riisimurot ja painele vuoakaan. Itse käytin yhtä vuokaa ja laitoin väliin leivinpaperin ja päälle toisen pohjan. Laita hetkeksi pakkaseen jähmettymään.

Sekoita kahvikiisselin aineet kattilassa ja kiehauta.
Vatkaa kerma ja lisää sokru. 
Ota pohjat pakkasesta ja täytä. 

Itse laitoin pohja->kerma->mansikat->kiisseli->pohja->kerma->raastettu suklaa.


Varoitan vielä valmiiksi, että tämä on erittäin imelää ja tätä on tosi vaikea leikata sotkematta. :D Meillä keittiönpöytä näytti sille kuin siihen olisi kaatunut kermavaahtoa ja mansikoita.

Meitä oli kahdeksan maistelemassa tätä kakkua ja puolet jäi vielä syömättä, joten on myös riittoisaa.


8 kommenttia:

  1. Nam! Näyttää tosi hyvältä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, mutta ihan älyttömä imelää. :D

      Poista
  2. ompa ihanan näkönen!!!! nuolen ruutua täällä =DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä sotke ruutua! :D Et pian nää kirjottaa blogia! :DD

      Poista
  3. Pitää kokeilla, jos kuppikakkuversioita olisi helpompi syödä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellaki! :D Oonkin sellaisia aiemmin tehnyt! :D

      Poista
  4. Oi nam! :P

    Täytyypäs joskus testata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa toki ja kerro sitten jos saat siististi leikattua! :D

      Poista

Haleja <3