perjantai 1. elokuuta 2014

Puuhapuisto Veijari

Käytiin tuossa viime viikolla puuhapuisto Veijarissa Saarijärvellä. Olen käynyt siellä viimeksi pikku likkana, kun paikan nimi oli vielä Vesieläinpuisto. Äitini mukaan kävimme siellä lähes joka kesä, sillä välimatkakin oli niin lyhyt.


Puisto oli muuttunut paljon viimeisten muistikuvien mukaan.

Otettiin mukaan myös toinen pikkusiskoni ja pikkuveljeni, lähdimme ajelemaan Tomaksen päikkäriaikaan ja kiersimme vähän pitemmän lenkin kautta, jotta poika sai nukkua tarpeeksi pitkät päikkärit.

Ensimmäisenä suunnattiin hakemaan rannekkeet ja iloinen yllätys oli kun ranneketta haettaesssa meille kerrottiin että kahtena peräkkäisenä päivänä tuonne pääsee samaan hintaan sisälle ehjällä rannekkeella.

Aikuisten ranneke maksoi 14€, alle 3-14-vuotiaille & eläkeläisille 12€ ja 0-2v ilmaiseksi. Rannekkeiden hinnat siis olivat edulliset.


Suuntasimme ensimmäisenä katsomaan kotieläimiä, sillä Tomas on hurja eläinteystävä. Possut, hevoset, alpakat, puput, marsut, kanat ja muut eläimet olivat erittäin mieluisia pojan mielestä. Parhaiten mieleen taisi kuitenkin jäädä possut, hevoset ja puput, joista poika jaksaa höpöttää jatkuvasti.Seuraavaksi suuntasimmekin hieman leikkipaikalle ja syömään eväät, myöhemmin käytiin vilvoittelemassa uimapaikalla ja syömässä jätskit.Puistossa on niin sisä- kuin ulkoleikkipaikkoja, jotka tietysti kaikki piti testata.

Akvaariotalossa katseltiin käärmeitä, liskoja, kilppareita ja kaloja.Vaikka puito ei mitään jättikokoa olekkaan, niin kyllä siellä saa ajan kulumaan helposti. Varmasti mennään ensi kesänä uudestaan. Tomas pääsi nimittäin jo heti seuraavana päivänä sitten mummin ja papan kanssa uudestaan samaiseen puistoon ja hekin viettivät siellä koko päivän. Tuolloin me mentiin T:n kanssa järvelle viettämään vapaa-aikamme.


Muita jotka ovat tuolla käyneet? Mitkä ovat muuten teidän lastenne lempieläimiä?

2 kommenttia:

  1. Heippa! Ei olla käyty, mutta moni on kehunut. Vähän arveluttaa lähteä niinkin kauas, jos ei ole 100% varmasti kiva paikka! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan toisaalta siellä lähempänäkin kivoja paikkoja :)

      Poista

Haleja <3