keskiviikko 6. elokuuta 2014

Pikku futari

Tomas on kova poika pelaamaan futista ja lätkää. Käytiin isommalla lössillä aiemmin pelailemassa urheilukentällä ja poitsu oli innoissaan. Toisin kävipä tuo pätkis myös seiväshyppypaikalla hyppelemässä patjalla.


Tämän kuvan reissun jälkeen ollaan käyty pari kertaa kentällä potkimassa palloa, muuten sitä on tullut potkittua vaan sisällä tai isovanhemmilla.

Tomas tuulettaa aina saadessaan "maalin" ja osaa syötellä ihan hyvin ikäisekseen. Eli oikeaan suuntaan lähtee potku. Toisin välillä se pallo otetaan syliin ja juostaan karkuun minkä kintuista pääsee.

Asuuko muilla pikku futareita tai jäkiksiä? Tykkäättekö itse pelata ?

6 kommenttia:

 1. Maria hurahti ihan täysin jalkapallon peluuseen isoenonsa luona, kun oli iso nurmipiha missä oli tilaa potkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet on söpöjä kun ne potkii palloa ja juoksee perässä ! :D Meillä mummolassa taidettiin ekan kerran tästä innostua. :)

   Poista
 2. Meidän 1v 8kk pikkujäbä rakastaa jalkapalloa, mitään muuta ei pihalla haluakaan tehdä kun pelata. :D Musta se on niin hellyyttävää kun toinen niin innoissaan potkii palloa ja sitten huitoo kovasti kun pitää syöttää takaisin. Saa nähdä vieläkö parin vuoden päästä kiinnostaa ja tuleeko siitä harrastus. :) Meillä on poika ollut aina tosi liikkuvainen ja nauttii ihan hirveästi kaikesta mahdollisesta ulkoilusta ja liikunnallisesta touhusta, mutta sellasia ollaan kyllä me vanhemmatkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hellyyttävää! :)
   Meillä Tomas kans nauttii hurjana ulkoilusta, peleistä ja ylipäätään liikkumisesta! :D

   Poista
 3. Meillä on isompi poika ihan hulluna jalkapalloon ollut aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että tää on jossain vaiheessa melkein kaikilla lapsilla se in juttu! :D

   Poista

Haleja <3