maanantai 18. elokuuta 2014

Mitä 2-vuotiaalle pojalle lahjaksi?

Tässä synttärit jo lähestyy kovaa vauhtia ja seuraavana vuorossa on jo Joulu. Kokosinkin vähän Tomaksen ja mun lahjatoiveita tuolle poitsullemme.Meillä on edelleen isoja suosikkeja legot, autot, eläimet, musiikki ja kirjat, unohtamatta tietenkään muumeja, jotka varmaan ovat kestosuosikki. Vaatteet mielellään ostamme itse pojalle, astioita riittää, samoin pyyhkeitä. Siksi lista on nyt kovin lelukas.

Itse olemme ostaneet jo Tomakselle synttärilahjan, mutta voipi olla että ostetaan vielä jotain pientä lisäksi. Yksi isompi joululahjakin on ollut mietinnässä jo pitempään.

Muita vinkkejä mitä 2-vuotiaalle voisi ostaa lahjaksi?  Jotain pientä? 

6 kommenttia:

 1. Muovailuvahaa ja legoja!! Meillä hitit! Varsinkin just noi autolegot on huiput. Kikkara sai kesälomalla vielä The Planes elokuvien lentsikkalegot ja voi, kun tykkän!!
  Junat on myös alkanut kiinnostaa hirmuisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole _koskaan_ muovailtu, mutta nyt tajusin miettiessäni lahjoja, että se voisi olla erittäinkin mieleistä puuhaa pojalle! :) Legot ovat ehdoton hitti olleet aina. :D

   Poista
 2. Täällä niin pohdiskellaan samaa! Tuntuu, että likalle olisi jo kaikkea mahdollista, mutta silti taas ehkä jotain duploja (niitä löytyy jo meidän sängystäkin :D) tai muuta ehkä jotain kehitystä tukevia. Onneksi meillä on vielä kuukausi aikaa miettiä mitä Maria saattaisi tarvita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu, että Tomaksella jo on kaikkea, mutta laitan eteenpäin sitten mitä ei itse enää tarvita ;) Tuolla on mm. iso kasa jo leluja jotka oon ottanut pois käytöstä, kun ne eivät kiinnosta. Osan annan pois osan säästän, meillä on myös "lelujen vaihto" käytäntö käytössä. Eli kerran tai pari kuukaudessa vaihdetaan leluja, kaapissa on laatikoissa osa leluista ja hyllyissä osa. Sitten niitä käyttöleluja vaan vaihdetaan päikseen ja on taas "uusia" mielenkiintoisia leluja :D

   Poista

Haleja <3