tiistai 5. elokuuta 2014

Huh hellettä!

Ihania helteisiä kesäpäiviä, vielä on ilmeisesti aikaa näistä nauttia. Koneen edessä istuskelu, ei tunnu hyvältä ajatukselta päivisin. Toki perinteiset, heppa, pupu, koira, kissa, ralliauto ja pöllö kuvat käydään vilkaisemassa päikkäreiden jälkeen.

Tomas on nukkunut yllättävän hyvin näillä helteillä, niin yö kuin päiväunetkin. (kopkop)
Tokihan yöt ovt nyt olleet viileämpiäkin.

Päivisin ollaan harjoiteltu yhä enemmän ilman vaippaa olemista, välillä pärjätään hyvin välillä käy vahinko. Tomas kuitenkaan ei tykkää pitää vaippaa juuri lainkaan, joten tämä on sopiva aika lisätä harjoittelua.


 Lämpöiset säät ovat ajaneet meitä yhä enemmän ulos. Uimassa on tultu käytyä useasti, lähes päivittäin. Tomas oppi jo kesän alussa uimaan käsipohjaa ja nyt on harjoiteltu uimaan "koiraa". Meidän pikku vesipetoa ei vaan meinaa saada pois järvestä!


Koiramme Layla on viihtynyt myös vedessä. Onneksi trimmattiin tuo turkki ennen pahimpia helteitä! Toisaalta tämä koira se ottaa aurinkoa aina kun mahdollista. Haha.

Meidän arki rullaa samalla kaavalla ja rytmi on taas T:n lomien jälkeen löytynyt oikein hyvin. Olen jopa ennättänyt leipomaankin (piirasta, pikkusuolapaloja, leipää..) viikoittain jotain, kun Tomas nukkuu päikkäreitä. Lisäksi aloitin pienen laskelmoinnin ostosten suhteen, haluan nimittäin taas selvittää kuinka paljon mihinkin palaa viikossa ja kuussa rahaa. Aloitin tämän laskeskelun vasta vajaa viikko sitten ja keskiviikkona on eka viikko täynnä! Innolla odotan tuloksia.


Olen antanut hiuksille taas vapaata. Värjäsin nämä viimeksi hähimme ja ajatuksena on värjätä vasta loppukuusta, jotta hius saa levätä. Ainua miinus tässä on tuo, että hiukset näyttävät ällörasvaisille, jos ovat vähäänkään kosteat. Noh, pikkuvikoja!

Aurinkoista loppuviikkoa!


2 kommenttia:

  1. Ihana Tomas <3 Hyvin lähellä oli, ettei kyyneleet tullut kun katoin noita kuvia, aito hymy/nauru kun saa olla vedessä! :) Mä niin odotan, että saan saman tyyppisiä hetkiä kokea ja saan ikuistettua ne myös <3

    VastaaPoista

Haleja <3