torstai 14. elokuuta 2014

Eka kerta (kahdestaan minilomalle)

Meillä on T:n kanssa ollut hyvin vähän aikaa kaksin nyt viimeisen puolen vuoden aikana. Lisäksi tajusimme, ettemme ole käyneet kaksin tämän koko reilun seitsemän vuoden aikana missään lomalla, vaan aina meillä on ollut mukana joko Tomas tai joku sisaruksistamme tai/ja kavereistamme. 

Nyt sitten päätettiinkin, että suuntaamme viikonlopulla kohti pientä reissua. Varattiin huone kylpylähotellista ja samalla käydään mahdollisesti hieman ostoksilla ja tietysti ulkona syömässä. 

On outoa jättää Tomas hoitoon tällaisen vuoksi, mutta luulen, että tämä loma tulee kyllä meille molemmille tarpeeseen. Pohdin kyllä jo Tomaksen mukaan ottoakin, mutta nyt meidän kuulemma pitää pärjätä ilman pätkistä. Haha!
Mulla ei edelleenkään ole uutta passia/henkilöllisyystodistusta, niin ei päästy sitten suomea pitemmälle reissuun, mutta tämäkin on oikein passeli. 

T olisi halunnut, että majoitumme sviittiin, näin lyhyellä varoitusajalla, kuitenkin kaikki olivat jo täynnä, joten saamme tyytyä ihan normaaliin hotellihuoneeseen. Sovimme, että seuraavalla kerralla kun lähdemme kaksin, menemme sitten sinne sviittiin. 

Jännä nähdä miten reissu menee, mutta minä aion lillua porealtaassa ihan mielettömän paljon! Toisaalta on ihanaa päästä aikuisten kesken latailemaan akkuja ja unohtaa siivous päiväksi, toisaalta harmittaa kun murunen jää mummilaan.

 Ristiriitaista, mutta varmasti tulee kivaa, ellei nyt saada jotain ensimmäistä naimisiin menon jälkeistä jättiriitaa aikaiseksi! :D

Nyt haluankin ihan mielenkiinnosta kysyä, niin lapsettomilta kuin "lapsellisiltakin", kuinka usein te käytte kumppaninne kanssa yön yli reissussa kahden ? 

Mä en itse aiemmin edes tajunnut ettei olla käyty, niin mietin että ollaanko me nyt ainoat!

11 kommenttia:

 1. Sunnuntaina lähdössä risteilylle, ihan kaksin :) Ja ei olla käyty missään lomalla ilman poikaa tätä ennen :D Mua ei kyllä edes harmita jättää omaa murua mummolaan, mummolahan on yksi parhaimpia paikkoja maailmassa. Varmasti viihtyy siellä kun saa kasapäin huomiota ja tekevät kaikkea kivaa aina. Ja meille vanhemmille pieni akkujen lataus on ihan paikoillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa risteilyä teilee! Onneks ei olla ainoat tässäkään asiassa. :D
   Mua harmittaa aina jos poika pitää laittaa hoitoon, oon vähä nössömama. :D

   Poista
 2. Meidän neidin isovanhemmat asuvat kaukana, joten arjessa he eivät pysty auttamaan lastenhoidossa. Ehkä sen takia sitten ollaan otettu yön yli kestävää kahdenkeskistä aikaa ainakin kaksi kertaa vuodessa. Siis ihan niin, että ollaan menty hotelliin yöksi ja neiti on ollut isovanhempien luona. Kesälomalla oli mahdollisuus ottaa hieman enemmänkin yhteistä aikaa. Meillä toi neiti on kyllä alusta asti viihtynyt tosi hyvin mummolassa.

  Kyllä mun mielestä kahdenkeskinen aika on tosi tärkeetä. Pikkulapsiarjessa sitä saattaa niin helposti unohtaa ottaa sitä aikaa, arki vie niin helposti mukanaan. Mun mielestä on vapauttavaa päästä edes joskus ulos niin, että ei tarvitse huolehtia kenestäkään ja saa vaan olla ja rentoutua. Sen jälkeen sitä kodin arkeakin jaksaa taas ihan erilaisella puhdilla. Ihanaa iltaa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Tomas on kans viihtynyt tosi hyvin aina mummolassa, olipa kyse mistä mummolasta tahansa. :)
   Ja mä olen kyllä ihan selkeesti jämähtänyt tähän arjen pyörittämiseen, mutta tuleepahan nyt mini reissu, niin irtautuu vähän. :)

   Poista
 3. Vielä ei ole nuorimmaisen syntymän jälkeen käyty missään, että ei olisi aamulla oltu kotona ja täällä mummi vahtimassa. Nyt lapset menee viikon päästä yökylään kummeillensa, mutta me ollaan ihan kotona parin ystävä pariskunnan kanssa.. :)
  Kylpylä reissua on monesti mietitty mutta viikonlopuksi ei raskita lapsia vielä laittaa hoitoon.. Katsotaan vaikka ensi kesänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla käyty ikinä kahdestaan missään tämmösellä reissulla :D Ei ennen tomaksen syntymää eikä sen jälkeen :D olo on ku pikkutytöllä ja vatsassa lentelee perhosia :D iiiiik!

   Poista
 4. Kerran ollaan oltu kylpylässä sviitissä kahdestaan :) 4 vuoden aikana! Sekin tänävuonna. Muuten oltu aina kavereiden/ perheen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans aina ystäviä ja/tai perhettä ollut mukana. :)

   Poista
 5. Meillä pian taivalta takana 10 vuotta, eikä olla kertaakaan oltu missään oikein reissussa kahdestaan. Olen tästä myös kuullut kavereilta, jotkut pitää sitä jotenkin outona eivätkä he tahdo uskoa sitä, että meille riittää myös ihan sellaiset "pienet hetket" kahdestaan. Miksi pitäisi lähteä jonnekin, kun voidaan olla ihan kotonakin ilta ja rentoutua? Tai käydä ex-tempore ravintolassa (no tämä ei tule onnistumaan enää pian :D ). Toki joskus myös paikkakunnan vaihto on paikallaan, mutta vaikka oltaisiin kavereiden tai sukulaisten kanssa reissussa, meillä on aina niitä omiakin hetkiä. Esim. Viime joulukuussa oltiin anopin ja hänen miehen kanssa Tallinnassa, kerran käytiin ihan kahdestaan kaupungilla, pari kertaa istuskeltiin siinä aulabaarissa kahdestaan ja olihan meillä hei oma huone! :D Onhan tuollainen reissaaminen kivaa, mutta ei parisuhteen kunto saisi olla sellaisesta kiinni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Enkä mä uskokkaan että kellään parisuhteen kunto on siitä kiinni miten paljon reissaa kahdestaan puolisonsa kanssa. :D

   Poista
 6. Harvoin, mut ei se mua ees haittaa ku en tykkää olla Lukaksesta erossa :D Kerran vaan oltu Lukaksen syntymän jälkeen kahdestaa yks yö pois, mut vois kyl pian mennä uudestaan! :)

  VastaaPoista

Haleja <3