maanantai 25. elokuuta 2014

2 v kakku!

Heippa hei!

Tuntuu ihan sille, kun en olisi kirjoittanut kuukauteen mitään! Paljon näihin päiviin onkin mahtunut touhua. Halusin tehdä Tomaksen synttärikakusta ihan oman postauksensa, koska se oli niin mieleinen pojalle!


Kysyin Tomakselta, millaisen kakun hän haluaa synttäreilleen ja vastaukseksi sain "bussi". En ihan niin paljon omiin leipomistaitoihini luota, että olisin tätä itse alkanut tekemään. Joten  tilasin sitten eräältä Siniltä kakun, joka muuten on tehnyt useammankin kakun tilauksesta meille.
Toiveen mukainen keltainen bussi siitä sitten tuli!

Kakku oli maukas ja sai paljon kehuja.  Hieman sitä jäi vielä seuraavan päivänkin vierailijoille.

Nyt oli niin hyvä palvelukin (:D), että kakku toimitettiin ala-ovellemme ja kun sen hain hihkaisi Tomas heti "BUSSI", kakku siis tunnistettu, pienet kiukut poika sai aikaiseksi, kun ei kakkua saanutkaan heti maistaa. Tällainen oli meidän poitsun kakku! 
Millaisia kakkuja teillä on ollut ? 

5 kommenttia:

 1. Siiisti! Meillä oli ihan vaan perus kakku jossa oli sokerimassasta tehty muumien mörkö.. 3vuotiaalle aijon tehä tuolle edelleen muumia fanittavalle jätkälle valkosella sokerimassalla päällystetyn kakun johon tulee muumeja ja se muumien joki ja silta missä aina nuuskamuikkunen soittaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalle, kuvia odotellessa! :)

   Poista
 2. Voi elämä miten magee! :) Kukahan Valtterin kakun tekisi? Mietin kans, että perus kakku vai joku tollai hienompi. Olishan se kiva tollai joku auto jne ;D

  VastaaPoista

Haleja <3