tiistai 8. heinäkuuta 2014

Naurettavan KAMALA parituntinen

Uhma+helteet+takaposkihampaiden tulo, kuulostaa lupaavalta eikö?

Nyt myönnän, että oon ollut kovin sinisilmäinen aiemmin, etenkin silloin raskausaikana. 

Lapsenhan on tarkoitus osata aakkoset takaperin jo ennen vuoden ikää, samoin kuin siivota lelut aina heti imetysen jälkeen. Äiti tietysti myös ehtii ja viitsin meikata ja laittaa hiukset jokapäivä.

Hmm, ei ainakaan minun tapauksessani. 

Meillä kaksi viimeistä päivää on ollut muutamilla niin kamalilla hetkillä varustettuja, että mulla ihan tosissaan otsasuoni pullotti, hakkasin kirjaimellisesti päätäni seinään ja nauroin, nauroin ja NAUROIN.


Otetaampas tähän semmonen kuvitteellinen harjoitus. Nyt on lupa nauraa, ei siis myssyä tiukalle!
 Ei ne kaikki päivät ja hetket tällaisia ole, joten älkää raskaana olevat lukijat pelästykö. 

Päivällä olet tullut kotiin, siivoat kolme pitkää tuntia pelkkää olohuonetta, koska haluat ettei missään ole mitään ylimääräistä, saati sitten yhtäkään tahraa tai koirankarvaa. Saat avuksi miehen, joka tulee töistä, siivoatte yhdessä muut huoneet loppuun. Viimein koti on siisti, lähdette heittämään 60 kilometrin lenkin. Käytte kaupassa ja haette ystävän, kummipojan ja heidän koirat.

Aika kuluu nopeasti. Yöllä  huomaatte:
Ootte nauranut myöhään yöhön ja tiedätte jo silloin valmiiksi, että seuraavana aamuna kaduttaa, kun tiedossa on että lapset heräävät viimeistään kahdeksalta. Olisi pitänyt mennä ajoissa nukkumaan.

Nukut yön, erittäin huonosti, koska on kuuma ja silloin kun ehdit nukahtaa kuuluu oven takaa kamalaa ”äiti” huutoa. 

(Tiedättekös, sellaista ärsyttävää kurkkusuorana huutoa, joka vaihtelee määräilevästä epätoivoon ja taas määräilevään. Syynähän tähän on se, että pitää päästä viereen, eikä itse viitsi avata ovea.  Itse henkilökohtaisesti inhoan ylimääräisiä ääniä öisin. Silloin olen ylikärttyinen.)

Aamu alkaa noin kahdeksalta, kolme minuuttia yli kahdeksan kaikki lelut ovat lattialla.
Myöhemmin energijuomaa olisi saanut nuolla sohvasta, parit puklut sohvalle, jota vain tietysti paranti yksi tuopillenen vettä siinä samalla sohvalla. Käyt tupakilla ystävän kanssa ja päivittelet samalla tapahtunutta. Parvekkeen ikkunaan lentää auto, ja taaempana näkyy velmusti ilmeilevä lapsi, joka tiesi tehneensä tuhmasti. 

Sisällä lapsi hokee ”Hyyyi pissi kakka” ja osoittelee kohti keittiötä. Sulla käy mielessä ekana, että lapsi on ilman vaippaa ja sotkenut keittiön, helpotut kun huomaat lapsella olevan edelleen vaippa ja vaatteet päällä. Seuraavaksi huomaat koiran jätökset juomakupissa, joten ei muuta ku siivoamaan niitä!Fiksut koirat ystävälläni kieltämättä,  ei uskois että onnistuu pieni koira sihtaamaan niin hyvin! Tokihan hätä ei lue lakia.

Ai niin, tää oli kuvitteellinen harjoitus…Hups. Tais olla tää kuvitelma totta, tossa pari päivää takaperin.

Ai niin part 2.  Kerroinko että tähän kaikkeen meni  vajaa pari tuntia? :D


Mä kirjaimellisesti en edes menettänyt lopulta hermojani (vaikka niin voisi luulla), nauroin vaan. Ihan naurettavaa, että yhtenä aamuna voi tapahtua niin nopeasti ja niin paljon.  

Opin myös sen, ettei koti pysy siistinä 
a) jos sulla on lemmikki (mielellään useampia ja mahdollisimman karvaisia)

 ja
 b) sulla on taaperoikäinen lapsi.

Ellet siivoa perässä jatkuvasti.


4 kommenttia:

 1. EIkä, ihana postaus, nosti hymyn huulille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistää itseäkin vieläkin naurattamaan :D Ihmeen hyvät hermot kyllä oli, kun en karjunut yhtään :D

   Poista
 2. Hahaa, mullekin tää nosti hymyn huulille! :P

  VastaaPoista

Haleja <3