maanantai 16. kesäkuuta 2014

Rouva R ilmoittautuu

Sitoutua niin syvästi, 
että muuttuu pohjattomaksi.
Puristaa niin lujasti, 
että muuttuu rajattomaksi.
Rakastaa niin mielettömästi,
ettei mikään enää ole vailla merkitystä.
-Tommy Taberman


Pikaiset moikkaukset täältä kotisohvalta. Yllä näkyvä teksti on varmasti monille tuttu. Ja sen siivittämänä nyt moikkailen teitä. Häät ovat takana ja loppuelämä edessä. On paljon asioita joita on oivaltanut tässä viime päivinä.
Siellä varmasti joku jo janoaa kuvia häistä ja vaikkei janoaisikaan, niin niitä muuten tulee jatkossa ja paljon!

Tiesittekö, että miehet voivat stressata enemmän kuin naiset? Entä sen, että miehillekkin tulee sellaiset vaaleanpunaiset lasit silmille häiden jälkeen? No, minä en tiennyt, nyt tiedän. Täällä on kuin kaksi vasta rakastunutta, yli seitsemän vuoden parisuhde on nyt liitto.


Periteinen suomalainen sukunimeni vaihtui nyt hieman erikoisempaan ja harvinaisempaan. Suomessa tätä sukunimeä kantaa 290 henkilöä.

Olen koko päivän kirjoittanut häistä muistiin juttuja ja luonnostellut tekstejä. Ajattelin päästä helpolla ja kirjoittaa nyt häistä kolmessa osassa, sillä niin saadaan itsellekkin enemmän muistoja.

Sain monta tuhatta kuvaa yhteensä kahdelta kuvaajaltamme, ihania täydellisiä hetkiä ikuistettuna. Hölmöilyä, hassuttelua, rakkautta.


Kirjoittelen tänään hääjutuista loput ja laitan ne automaattisesti julkaisuun, sillä me suuntaamme huomenna aamusta kohti Turkua ja Sokos hotel Caribiaa, ylihuomenna suuntaamme sitten koko perheen voimin Muumimaailmaan ja tätä reissua on odotettu meillä hirveästi. Loppu viikolle on tulossa myös valokuvaaja vinkkiä, etenkin Keski-suomessa asuville tästä on varmasti jeesiä. Sain ne meidän rantapäivän kuvat valokuvaajalta ja ne on upeita!

Tekstin kuvat: Sini 

6 kommenttia:

Haleja <3