torstai 26. kesäkuuta 2014

Reissataan: Nokian Eden


Minnes meidän pojalla oli noin kova kiire, ettei edes lahkeita ehtinyt laskea kun autosta pääsi pois? vessaan? Ei. Syömään? Ei. Nukkumaan? Ei.
Poika hihkui vaan "uimaan, uimaan". Pätkä siis tiesi, että nyt oltiin taas päästy uudelle hotellille ja uimaanhan siellä tämän vesipedon oli heti päästävä. Hetken poika jaksoi kuitenkin ihmetellä suihkulähdettä ovien edustalla.
Kirjauduttiin hotelliin sisää, mentiin huoneeseen ja suunnattiin suoraan polskimaan. Tykättiin ihan älyttömästi tästä hotellista ja se on varma että tänne mennään kyllä uudelleen. Kylpylästä löytyi altaita niin aikuisille kuin lapsillekkin. Tomas tykkäsi laskea vesiliukumäestä vaikka kuinka monesti kun siitä ekan kerran meni. Koska me oltiin alku illasta hotellilla, vietettiin kylpylän puolella vain pari tuntia.Kylpylästä painuttiin huoneeseen vaihdettiin vaatteet ja suunnattiin ravintolaan syömään. Ruokia odotellessa, Tomas pääsi huristelemaan tuollaisella kuvassa näkyvällä autolla. Meillähän Tomas muuten juo vielä "iltamaidon" ja "aamumaidon" nokkiksesta ja tajuttiin, että a) huoneen minibaari on lukossa ja b) meillä ei enää ole juomakelpoista maitoa.
Kävin sitten selvittelemässä, josko minibaarin saisi auki, tavallisesti olisi tarvinnut luottokortin tmv luettavaksi että se avataan, mutta meillä ei sellaisia ole ja mukava täti sitten kuitenkin antoi meille avaimen.

Minä kun jo ehdotin, että olisin voinut tuoda ne nokkikset myös alas "yleis"jääkaappiin ja hakea ne sitten.

Seuraava ongelma oli se maito, kello oli jo yli yhdeksän, joten kauppaan ei ollut asiaa, mutta ravintolasta sitten toinen mukava täti möi meille maitopurkin ja näin saatiin hommat rullaamaan. Saatiin lisäksi ruoan yhteydessä juomat ilmaiseksi itsellemmekin.Syöpöteltiin ja palattiin huoneelle, Tomas simahti hetkessä, vaikka kuvan otto hetkellä vielä pojalla vauhtia riitti. Lapsilla tuntuu olevan muuten joku kumma taipumus siihen, että hotelleiden sängyssä täytyy aina vähän hyppiä! Me katseltiin T:n kanssa vielä tv:tä ja alettiin myös nukkumaan.

Aamulla suunnattiin takaisin kylpylään muutaman kahvikupposen jälkeen, oltiin siellä puoli kahteentoista, sitten äkkiä kamppeet kasaan ja huoneen luovutus. Aika meni nopeasti, mutta sitä oli ihan tarpeeksi kuitenkin. Ehdittiin lillua niin lastenaltaissa, kuin kuuma altaassa(poreallas<3). Mä niiiin tykäsin kovasti tuosta kuuma altaasta. Hothothot ja vielä poreita, just mua varten!


Tomas nappasi itsestään selfien kun odoteltiin T:tä. Etukamera on ihan Tomaksen lemppari juttu mun puhelimessa.

Matka kotiin taittui nopeasti yhdellä pysähdyksellä, joka tehtiin Ähtärissä, jos sää olisi ollut parempi, oltaisiin käyty samoilla vauhdeilla myös Ähtärin eläinpuistossa, mutta se jäi nyt toiseen kertaan. Rytmi Tomaksella kääntyi matkalla vähän hassuksi, mutta nyt se on jo tasoittunut.

Kerrassaan mukavat reissupäivät takana, joita on mukava muistella myöhemmin. Etenkin muumimaailma kuvia meillä on katseltu nyt paljon.


7 kommenttia:

 1. Hei minä oon iha noviisi nuissa kylpylähommissa lasten kans, ni pitikö Tomaksella olla uimavaippa vai kuin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä oli uimavaippoja mukana! Oli uimavaippa ja uimapörkyt poitsulla päällä. Toisin mitään Tomas ei tehnyt uimavaippaan vaan se pysyi koko ajan kuivana. :D Eli ehkä olis pärjätty ilmankin. :)

   Poista
  2. Oliko kylpylällä itellään mitää "vaatimuksia" vaipan käytöstä? Tuonne samaiseen paikkaan vois kyllä suunnata itsekkin :)

   Poista
  3. Ei meille ainakaan aiheesta kerrottu. Mutta ajattelin nyt itse, että parempi se on vaippa laittaa kuin pahimmassa tapauksessa onkia pökäleitä altaasta, jolloin allaskin jouduttaisiin sulkemaan. :D

   Jos menette, niin käy ihmeessä siellä kuuma-altaassa, se on ihana! :D

   Poista
  4. Kiitän neuvosta :)

   Täytyy käydä testailemassa

   Poista
 2. Voiko muuten hotellilta ostaa uimavaippoja vai onko pakko olla omat mukana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu varmaan kylpylästä :-) en pistänyt merkille voiko ostaa, kun meillä on omat. Mutta pukkarissa eräs tuttavallinen rouva sanoi caribiassa että sieltäkin saa jos omat loppuu. Edenistä en tiedä :-)

   Poista

Haleja <3