tiistai 24. kesäkuuta 2014

Reissataan : Break Sokos Hotel Caribia

Me lähdettiin reissaamaan häden jälkeen ja ensimmäisenä  määrämpäänä oli Turun hotelli Caribia. Mukaan en kiikuttanut järkkäriä vaan päätin, että nyt mennään ihan tuon Galaxy s4 zoomin kanssa, joten kuvat reissulta ovat otettuja sillä.

Seitemänä vuonna olin T:lle ehdottanut kylpylöintiä, mutta herra ei ajatukselle lämmennyt, nyt kuitenkin pieni breikki oli tervetullut myös hänelle.Mukaan pakattiin iso matkalaukullinen tavaraa ja vaatetta, sillä tämän kesä nyt on ollut mitä on, joten sai siis varautua sekä kevyemmällä, että lämpimämmällä vaatetuksella matkaan.
Tomakselle pakattiin mukaan neljät asut niin lyhyt, kuin pitkähihaista vaatetta, huppareita, takki, ulkohousut, hattua jne. Itselle pakattiin saman verran, lisäksi tietysti mukaan lähti kaikkien omat hygieniatarvikkeet ja Tomakselle leluja ja kirjoja.

Matkaa meiltä hotellille oli 357km, kauhulla alkumatkassa odottelin, miten tuo menee, sillä välillä vain Jyväskylään ajaessa Tomas tylsistyy.

Matkaan meillä meni aikaa noin viisi tuntia, pysähdyttiin välillä kolmesti, mutta matka itse meni aivan loistavasti. Tomas katsoi alkumatkasta tabletilta muumeja ja nukahti.
Pian oltiinkin jo hotelilla, joka oli positiivinen kokemus. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä, huoneen jääkaappiin mahtui hyvin maidot ja muut pikku eväät, jotka meillä oli Tomakselle matkassa.

Heti kirjautuessa ostettiin myös muumimaailmaan liput. Vietiin vain tavarat huoneeseen ja vaihdettiin uimakamppeet päälle ja suunnattiin kylpylän puolelle.Itse kylpylä oli viihtyisä ja siellä viihdyttiinkin reilut neljä tuntia, kunnes Tomaksesta huomasi väsyn iskevän ja päätettiin siirtyä pesulle. Kylpylän puolella oli sopivia altaita niin lapsille, kuin aikuisillekkin ja pojasta paljastui ihan uudenlainen vesipeto! Käytiin vielä hotellihuoneessa uudelleen suihkussa ja sieltä lähdettiinkin sitten pizzalle. Istahdettiin kotipizzaan ja mussutettiin siellä hetki, käytiin vielä vähän ulkona ja suunnattiin nukkumaan.


Mä vaan tykkään ihan älyttömästi hotelleista, ne tyynyt ja sängyt on niin luksusta. Eikä edes tarvitse siivota tai tehdä itse ruokaa. Aamulla heräiltiin ajoissa. Mentiin aamupalalle, mutta se nyt ei ihan nappisuoritus ollut, Tomas ei tykkää syödä aamupalaa kunnolla ja ei viihtynyt lainkaan pöydässä, poika alkoi viskomaan muroja lattialle/pöydälle ja yritti päästä karkuun. Kerran vein pojan jäähylle ja kun tulin takaisin, olikin T jo syönyt ja lähti sitten Tomaksen kanssa huoneeseen ja jäin itse syömään.
Hotelleissa aamupalatkin on vaan jotain sellaista, miksi sinne kannattaa mennä.

En minä itse jaksa keittää puuroja aamuisin, kun Tomas ei sitä syö, joten on vaan niin jees istua valmiiseen pöytään.

Aamupalan jälkeen palailin takaisin huoneeseemme, pakattiin ja palauttettiin avainkortit. Edessä oli päivä muumimaailmassa ja ei haluttu tuhlata yhtään aikaa!

Seuraavaksi tulossa on linkitä blogisi postaus, mutta myöhemmin pääsette lukemaan reissustamme muumimaailmaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3