tiistai 10. kesäkuuta 2014

Ihon alla

Muistatteko kun kirjoitin tämän tekstin alkuun juosseeni kuivaustelineeseen?
Sen jälkeen tutkaillessani samasta kohdasta, jonne kylkeenituo teline osui, löytyi patti. Nyt mustelma on ollut jo hyvän tovin poissa, mutta patti/kuhmu/mikälie ei. Tuo nyt on lievästi sanottuna häirinnyt tässä viimeiset päivät, ensin ajattelin, että se varmasti tuli siitä törmäyksestä kuivaustelineen kanssa, mutta kun jutskailin asiasta parin kaverin kanssa, en olekkaan enää niin varma. eipä ole tullut tutkittua koko kroppaa läpi, että onkohan täällä nyt joku möykky.

Tuo samainen patti on ollut tuossa nyt kymmenisen päivää ja minusta tuntuu, että se on jo ekä pienentynyt.
Patti ei ole kuitenkaan hävinnyt mihinkään joten nyt olisi varmaan oikea aika lähteä ja soittaa terveyskeskukseen ja kysellä aiheesta. Ehkä se on "kuhmu" tai rasvapatti, ehkä jotain muuta. Sitä ei ilman ultraa taida saada selville.  Joka tapauksessa tuolla se on edelleen.

Tarkoitus oli, että menen tutkituttamaan asian vasta häiden jälkeen ja itseasiassa, ei tässä varmaan olisi aikaakaan enää aiemmin. En kuitenkaan taida saada rauhaa ilman, että käyn sen tarkistuttamassa. Muistaisimpa aamulla soittaa tereveyskeskukseen ajoissa. Toisaalta en haluaisi myöskään stressata asiasta. Toisaalta taas olen luonut päässäni ne kaikista huonoimmat ajatukset tässäkin asiassa.

Eipä tämä kirjoittamalla sen enempää selviä. Ammattitautini taitaa olla luulosairaus, vähän sama kuin opiskeluaikoina kun käytiin eri sairauksien oireita läpi, kummasti niitä olikin sitten itsellä, milloin mitäkin.


2 kommenttia:

  1. Matildaa odottaesaa kaaduin portaissa ja puolen takapuolta tuli sinisen mustaksi ja siihen tuli kans sellanen ihon alanen kuhmu/patti. Se tuntuu siinä edelleen 2,5 vuotta tapahtuneen jälkeen, toki pienenpänä kuin silloin mutta kuitenkin... En olis sinuna huolissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä olekkaan ;) Järki sanookin ettei mitään ongelmaa ole, mutta ammattitautinen pää sanoo, että kaikki pitää tutkia. : D

      Poista

Haleja <3