maanantai 23. kesäkuuta 2014

Erilainen sauna ja juhannus 2014

Helou, sinne ruudun toiselle puolelle. Vaikka tarkoitus on ollut rentoutua, onkin tainnut käydä ihan toisin. On sellainen hulivili olo ja illalla sänky kuulostaa taivaalliselle.

Meidän Juhannus meni mukavasti, olimme täällä meillä kotosalla mukavalla porukalla. Pohjustettaisiinko juttua vaikka niin, että häissä syntyy pareja, joten niin kävi myös meidän häissämme.
Tämä tuore pariskunta tuli kanssamme viettelemään tätä keskikesän juhlaa. Toisin päivän varoitusajalla. Nämä muruset toivat mukanaan niin safkaa, grillin kuin saunankin! Me kävimme T:n kanssa ostamassa hieman lisää safkaa ja hoidimme juomat.

Tosiaan, miten ihmeessä joku voi tuoda saunan mukanaan? Sitä minäkin ihmettelin, kun soittelin ystäväiseni kanssa ja hän kysyi haluammeko käydä saunassa.


Tällainen sauna tuli sitten mukana ja lähdimme kohti rantaa, jossa meidän oli tarkoitus saunoa, kesä kuitenkin on ollut tällainen ei niin häävi, joten pakattiin kamat kasaan rantsulla ja suunnattiinkin meidän porukoiden takapihalle saunomaan. Meillä oli oikeastaan ihan mukavaa, tuore nuoripari meni ensin saunomaan ja minä ja T grillasimme, kunnes vaihdoimme vuoroa ja nuoripari tuli syömään ja me lähdimme saunaan. Siskoni vahti sillä aikaa Tomasta, sillä kello oli jo niin paljon että pätkä näytti väsähtävän pian, vaan toisin kävi. Tuolla pätkällä on virtaa ja vauhtia varmaan koko kylän lasten edestä!

Saunomisen jälkeen lapsuuden ystäväni oli tullut porukoilleni ja lähdimme koko kööri takaisin meille, laitoimme lapset nukkumaan ja otimme siinä muutamat. Tai no mun muutama jäi alle pullolliseen siideriä. Ja silti seuraavana aamuna särki päätä!

Illan aikana yritettiin tuhota karkkibuffasta yli jääneitä karkkeja, mutta vielä niitä löytyy ainakin 8kg.

Seuraava päivä alkoikin hyvin, sillä minityypin vaipat olivat loppu ja kaupat tietysti kaikki kiinni. Noh, eihän siinä auttanut muu, kuin nuorenparin lähteä hakemaan vaippoja vähän kauempaa ja me jäimme Tomaksen ja minityypin kanssa. Toisin, silloinkin lähdettiin vanhemmilleni, sillä isäni meitä oli jo aiemmin pyydellyt käymään. Siinä vaan kävi niin, että Tomas jäi pihaan leikkimään jälleen sisaruksieni kanssa ja me taas menimme minityypin kanssa sisälle T sai poitsun nukahtamaan kainaloonsa ja minä nukahdin lopulta toiseen.
Heräilin vajaan tunnin kuluttua samasta paikasta ja eka kysymys jonka kuulin oli se kun isäni kysyi "Milloin teille tulisi toinen tuollainen pikkuinen?" Oli vähän sellainen naamatippuu-fiilis, koska ei isäni koskaan tuollaisia ole kysellyt. Noh, kerta se on ensimmäinenkin.

Kotiin takaisin tullessa, otettiin vaan rennosti ja grillattiin, oli maissia, makkaraa, possupihviä, ja täytettyjä herkkusieniä. Alettiin mukamas ajoissa nukkumaankin, eli kahteen se taisi taas mennä.

Eilinenkin meni mukavasti, nukuin myöhään ja käytiin vaihteeksi ostoksilla Tuurissa. Viimeinkin sain olkkariin kaksi samanlaista mattoa ostettua, kun aina vaan siirrän sitä. Tomas sai muumikirjan, hupparin ja automaton.Meille on saapunut kunnon muumifanitus kausi.

Äh, nyt on jo pakko lopetella sillä on suunnattava alkuun ainakin kelaan ja pankkiin, jotta saa nuo nimenmuutos asiat hoidettua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3