tiistai 6. toukokuuta 2014

Vapun kuvat ja kuulumiset


Meillä vappu meni rennosti, aamulla mussutettiin herkkuja aamupalaksi, eli mansikoita ja viinirypäleitä! Mä odotan kesää ihan hurjasti, sillä T:n papan mansikkamaalta saa varmasti parhaat mansikat mitä olen koskaan syönyt.


Myöhemmin, eli hieman ennen kymmentä lähdettiin puistoon, jossa oltiin melkein kaksi tuntia. Tarkoitus oli mennä vappuhulinoille, mutta meidän jätkäpätkä päätti saada puistoilun jälkeen väsyraivarit ja lähtikin sitten rauhoittelun jälkeen nukkumaan.


Tuossa välissä me T:n kanssa katsottiin hääjuttuja, valmisteltiin ruokaa ja vaan oltiin. Ennen kuin Tomas heräsi, menin pojan viereen pötköttämään ja heräsinkin vasta tuntia myöhemmin. Heh.
Koska poikakin nukkui parin tunnin unet, ei enää kannattanut lähteä vappuhulinoille ja oletankin, että ne oli jo ohi siinä vaiheessa. Me suunnattiin auton nokka kohti mummilaa.


Vappupäivänä myös oli meidän kihlajaispäivä, Tomas meni yökylään mummille, jonne poitsu vietiin  alkuillasta ja me T:n kanssa vietettiin taas hieman erilaista kihlajaispäivää. Illalla lähdettiin maakuntamatkailulle ja tultiin kotiin vasta kahdeltatoista yöllä. Kyllä muuten väsytti aamulla! Mun piti lähteä kahdeksaksi poitsun luo, mutta Tomashan veteli mummilassa sikeitä vielä, joten torkuin hetken sohvalla. Iloinen hymypoikahan mut sitten herätti lopulta. Kyllä ehtiikin tulla ikävä yhdessä yössä.

Sellainen oli lyhykäisyydessään meidän vappu, kivaa oli! Olikos teillä kivaa?

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva susta ja Tomaksesta! <3 Muistuttaa ihan Valtterista, koska meillä samanlaisia kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) <3 Mulla on monta semmosta kuvaa Tomaksesta joissa sillä on samis ilme teidän Valtterin kanssa! :D

      Poista

Haleja <3