maanantai 12. toukokuuta 2014

Mamitsu päivä

Ihanaa päivää sinne !

Kirjoittelin jo illalla hieman valmiiksi tänne blogin luonnoksiin eilisestä äitienpäivästä, mutta sitten oli jo pakko mennä nukkumaan. Tässä välissä mulla on pienoinen hetki aikaa kirjoitella, kun T meneekin iltavuoroon ja on ne yhdet lisäkädet avittamassa.

Meidän äitienpäivä meni oikein mukavasti. Aamulla heräilin aikaisin, kun Tomas kiukutteli jo ennen kuutta, että haluaa tulla viereen ja kun pyysin, ei halunnutkaan. Lopulta poika kuitenkin nukahti viereeni ja oli herännyt ennen kahdeksaa uudelleen isänsä kanssa.


Olin nukahtanut itse myös, joten T ja Tomas tulivat  herättämään minut vasta kymmenen jälkeen aamulla uudestaan.  Nämä kaksi olivat leiponeet suklaamuffineitakin yhdessä. Enkä ollut kuullut yhtään mitään! T oli lisäksi siivoillut ja meikä vaan vedellyt sikeitä. Oli ihana nukkua pitkään ja herätä murujen herättelemänä.


Mussutettiin yhdessä aamupalaa ja maisteltiin Tomaksen kanssa puoliksi yksi muffini. Sain kokoelmiini pari uutta muumimukiakin. Mä oon niin pihi itse, etten henno useinkaan ostella kausimukeja itselleni.

Ruukkuun painettiin Tomaksen jalanjälki, jalkapohja maalattiin sormiväreillä ja päälle vedettiin lakkaa. Tomas myös maalasi piirustukset mummuille. 

Tehtiin vielä mummille ja mummulle äitienpäivä lahjat loppuut, käytiin taas kerran pitkässä kylvyssä ja suunnattiin moikkaamaan isomummoa. Sieltä kodin kautta mummilaan, jossa syötiin, Tomas nukkui päikkärit ja mä siivosin auton. Mummilasta suunnattiin mummolaan ja takaisin kotiin. Meidän oli tarkoitus toki käydä muillakin mummoilla, mutta aika ei riittänyt..

Ihanan mukava äitienpäivä takana ja monen monituiset äitienpäivät vielä edessä.

4 kommenttia:

 1. Meilläkin mies keskittää nuo muumimukien ostelut aina johonkin "tärkeämpään" päivää. Nyt pitäisi ostaa kyllä ne kolme uutta mukia, mutta ei ole saanut aikaiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa puuttuu vaikka kuinka monta nuista ihan "perus" mukeistakin vielä, mutta en vaan saa aikaseks ostettua ja koska piheys iskee aina ku itselle jotai pitäis ostaa. :DD

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Siitä tuli ihan kiva, oli vaan hankala saada tuo jalanjälki siististi. :D
   Tarkotus oli tehdä semmaset perhoset tohon ruukkuun jalanjäljistä, mutta pojalla on jo liika isot jalat siihen hommaan... tai sit meillä oli ihan liika pieni ruukku.... :D

   Poista

Haleja <3