tiistai 13. toukokuuta 2014

Mainonnan uhri

Viime viikkoina on pyörinyt telkkarissa mainos, johon olen kiinnittänyt huomiota. Meillä katsotaan niin vähän telkkaria ettei tosikaan, mutta tuntuu, että aina kun tv on ollut auki, sieltä on tullut samainen mainos.

Mikä mainos? No se, jossa mainostetaan Scholl Velvet Smooth jalkaraspia. Kun ekan kerran näin mainoksen tiesin haluavani sen, kun olin nähnyt mainoksen tarpeeksi monesti tiesin tarvitsevani sen. Mainonnan uhri selvästi, mutta, tässä asiassa se kannatti!


Tiedättehän, kuivat inhottavat jalkapohjat, tai no lähinnä kantapäät. Sellaiset mulla oli. Kävin nuorempana säännöllisesti jalkahoitajalla, mutta sitten se vaan jäi. Ajattelin, että ehkä tällä saisin taas jaloille hemmottelua.

Etsiskelin viime viikolla kyseistä vekotinta Tuurin kyläkaupalta, mutta sieltä se oli loppu.Käytiin myöhemmin sitten Jyväskylässä ja pyörähdettiin Cittarissa, josta ostinkin tämän mukaan.
Hintaa taisi olla himppasen vajaa 40€.

Alkuun vähän epäilytti, tämäkin. En taida hankkia ikinä mitään mikä ei epäilytä lainkaan. Hah! 

Kun päästiin kotiin, avasin paketin heti, tsekkasin käyttö- ja puhdistusohjeet. Ja ei muuta kuin vekotin päälle ja jalkojen kimppuun.

Aivan mahtavaa, mun jalat on ollut viimeksi näin hyvässä kunnossa silloin kun kävin siellä jalkahoitajalla. Jalkapohjat ovat pehmeät, kantapäiden kuiva ja kovettunut iho on tiessään. Ihan ehdottomasti oli hyvä ostos, itseasiassa erinomainen.

Jotten ihan helpolla vekotinta päästänyt, testasin sitä puhdistuksen jälkeen myös T:n jalkoihin ja toimi. Aivan loistavaa. Paljon helpompi hoitaa hänenkin jalkansa tällä.
Meillä siis on ollut T:n kanssa pitkään tapana, että tehdään ns. jalkahoidot toisillemme. Liotetaan jalkoja jalkakylpysuolassa, rasvataan ne ja hierotaan jalat. Nyt tämä tapa on vaan unohtunut, mutta ehkäpä tämä vanha tapa alkaa nyt palailemaan taas kuvioihin.

Ainut asia mikä tässä on mietityttänyt, on se että kauankohan tuo hiomapää (=raspiosa) kestää, eli kuinkahan pian se pitää vaihtaa. Lisäksi tämä on myös paristokäyttöinen, mielestäni se olisi kätevämpi, jos tämä olisi ladattava. Toisin, se varmaan toisi lisähintaa valmistukseen ja näin nostaisi myös tuotteen myyntihintaa.

Ehdottomasti suosittelen tätä, aivan huippu keksintö, nopea, helppo ja hyvä. Kaikki samassa paketissa.


Postausta kirjoittaessa soi:
18 kommenttia:

 1. Täytyy siis ostaa meillekkin! Oman miehen jalat on niin huonossa kunnossa, kun ei tavallinen raspi pärjää vaan menee yhtä sileäksi kuin Marian pylly parin viilauksen jälkeen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Suosittelen. Meilläkin T:n jalat on välillä ihan törkeän huonossa kunnossa halkeilee jne. Tää nyt on pelastus siihenkin ihan selkeesti! :)

   Poista
 2. Juuri äidin kanssa puhuin muutama päivä sitten tuosta vempeleestä ja pohdimme, että olisiko se nyt sitten hyvä. :D Minua lähinnä epäilyttää juuri tuo hiomapää, eli kuinkahan pian sitä sitten saa olla vaihtamassa. Tästä asiasta huolimatta hieman (tai oikeastaan aika paljonkin) tuon ostaminen houkuttelisi. Saisi miehenkin jalat huutia tuon kanssa. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suositteln kyllä ehdottomasti. Onneksi ne hiomapäätkään ei kalliita loppujen lopuksi ole. :)

   Poista
 3. Eihän se hiomapää kulut oikeastaan ollenkaan useammassa käyttökerrassa. Sitten se on vaihto kunnossa, kun se ei ole enää sellainen "hiekkainen".

  VastaaPoista
 4. Olen kuolannut ihan samaa laitetta :P Kiva kuulla että se oli toimiva kapistus, hintava se kuitenkin on jos vertaa perusraspiin. Pitää jossain kohtaa meillekkin sellainen sitten hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep hintaahan tuolla on, mutta on huomattavasti kätevämpi ja nopeampi kuin perusraspi. :)

   Poista
 5. Hei, en ollut kuullutkaan!! Heti sanoin miehelle, että ostan sen huomenna! :D kiitos vinkistä, tiedänpähän ketä syyttää jos ei toimi! ;)

  VastaaPoista
 6. Hei kiva kun kirjotit tästä! Samaa mainosta itsekin katsoneena ja miettineemä ostaisko vai ei...taidanpa ostaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! Kerro sitten omia kokemuksia jos muistat! :)

   Poista
 7. Haha, mulla on ihan sama!! :D oon nähnyt tästä mainoksia joka paikassa ja mä tarvitsen tätä. Haluan. Käyn ostamassa sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, liika mainosten katsominen saa ostoksille :D Haluuuuuun, tarviiiiin, ostan. :D

   Poista
 8. Sul on tosi kiva blogi! :) pakko jäädä seurailemaan! :)

  http://ourjourney-tanja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. wau!! kiitos vinkistä!!! Oonki miettinyt et toimiiko tämä!!

  VastaaPoista

Haleja <3