sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Hääjuttuja : Hääpuku

Mä ajattelin alkuun, etten näytä vilaustakaan täällä blogin puolella hääpuvustani, mutta enhän mä malta olla mitenkään päin, joten näytän vain jotain ihan pientä.

Mä olen huomannut hääryhmissä katsoessani, että mä luon aina jonkinlaisen mielikuvan siitä millainen hääpuku jollekkin tulee! Joskus mee ihan nappiin arvaukset joskus ihan päin honkia.

Olisi itseasiassa hauska tietää, että onko teillä itsellänne jotain ajatusta, millainen pukuni tulee olemaan? 

Mä tykkään tuosta puvusta niin paljon, että voisin kävellä se päällä aina vain ja jatkuvasti. Tää taitaa olla sitä todellista materialismi onnellisuutta. En tiennyt että hääpukuun voi ihastua oikeasti niin paljon.

Se että kaikki sanoivat "sen oikean kyllä tunnistaa" kahdessa asiassa minulle aiemmin. Ensimmäinen oli sen oikean löytäminen, miehekkeen siis tai no siihen aikaan poikaystävän ja toinen oli hääpukuun viittaus.

Näissä molemmissa se pitää paikkaansa. Sen oikean tunnistaa.Loppuun vielä nämä söpistely balleriinat löysin niinkin siististä kaupasta kuin Megamarket. Käytiin Keuruulta hakemassa T:n veli lomille intistä ja nää oli vaan ihan pakko saada. Hintaakin oli 9,90€ eli eipä päässyt matti kukkaroon.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään niistä kans, niille vaan kävi eilisissö polttareissa hieman hupsusti ja vaihtoivat värinsä lähemmäksi harmaata. :D Täytyy pestä nää ja ostaa toisetkin, on sen verran mukavat jalassa! :)

   Poista
 2. Moi! Sun pitäis kyllä kiinnittää huomiota blogin ulkoasuun pöytätietokoneella käytettynä, mobiilina toimii hyvin, mutta koneella käytettäessä ulkoasu on luotaantyötävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, mm. nykyinen banneri on väliaikainen söherrys, kun menin ja poistin vahingossa edellisen. Kunhan saan inspiraatiota aion teen varmasti parannuksia. :)

   Poista

Haleja <3