perjantai 16. toukokuuta 2014

Hääjuttuja : Ei enää kauaa!

Kuulkaas ihanat, se olis nyt semmonen juttu, että edessä on kiireisin, jännittävin ja odotetuin kuukausi hetkeen. Tästä taitaa tulla nyt vähän tällainen hehkutus postaus, mutta nyt on lupa hehkuttaa ainakin melkein kuukausi!

14.6. se päivä pysyy varmasti muistissa hyvin tavalla tai toisella. Ihan hullua, miten tää aika menikään lopulta näin nopeasti. Samalla kun aika käy vähiin, myös tehtävälistalta on saanut yliviivat paljon juttuja, enää muutamat asiat hoidettavana. 
Vähän kirjoittelua, leikkelyä ja ostoksia. Ostosten teko onkin onneksi vaan kivaa ja nyt viimeiset ostokset saa taas tehtyä netin ihmeellisessä maailmassa! 

Tekisi mieli muuten alkaa jo ostelemaan Tomaksen synttärijuttuja, kun lähes kaikki hääjutut on hoidettu. Tulikohan mulle joku shoppailuriippuvuus.. hmm..

Muutamana edellisenä yönä on hääjuttujen vuoksi mennyt kahteen saakka yöllä. Nyt kun saisi alettua kuitenkin tänään nukkumaan aiemmin, toistaiseksi ei voi tehdä mitään hääjuttujakaan eteenpäin..

Meillä on vielä Menu vähän vaiheessa, suunnitelmat on jo ja itseasiassa päätöksetkin on tehty, mutta ne pitää vielä käydä sopimassa juhlapaikalla. Ehkä jo tänään? Ehkä ensi viikolla?

Kohta saan taas pukeutua mun ehdottomaan lemppari mekkooni. Tykkään siitä älyttömästi, se on vaan just niin mua. Se on täydellinen mulle. Taidatte saada pari "asukuvaa" hääpäivän jälkeen.

Fiilikset tai no sanotaanko stressitaso heittelee ja välillä oon tyyni, välillä mua jännittää älyttömästi!
Kirjoittelinkin jo facebookkiin varoituksen, koska luulen että tästä seuraavasta kuukaudesta ei sekoilua ja jännitystä puutu!Tiedättekö, tää fiilis on vähä sama ku pikkutyttönä synttäreiden tai joulun odotus ja se innostuksen määrä pienen ihmisen sisällä. Tietysti tuo fiilis kerrottuna vähintään miljoonalla! Vatsassa lentelee perhosia ja me ollaan ällöjä T:n kanssa, ihan kuin vasta rakastuneet. T ää on jotain sanoinkuvaamattoman siistiä, mahtavaa, ihanaa ja jännittävää! Vaikka eihän tässä jännitettävää pitäisi olla, tutut ihmisethän meidän kanssa on koko tuon päivän.
Mutta ainahan  sitä pitää vähän jännittää.

Onko siellä muita tän kesän/vuoden morsiammia/rouvia? Tai muita jotka ovat jo naimisissa? Olitteko te yhtä innoissanne? Olitteko edes yhtään hirviömorsiammia? Mitä häistä jäi parhaiten mieleen?

5 kommenttia:

 1. sulle on haaste :) http://aitijaisijakaksilasta.blogspot.fi/2014/05/lempihaastetta.html

  VastaaPoista
 2. Oi muistan selvästi tuon tunteen ennen häitä! Se oli kyllä niin ihanaa ja jännittävää :)

  VastaaPoista
 3. Meillä se oli samanlaista :D Taino, mä revin sitä vähäistäkin tukkaa päästä, huusin ja skitsosin sängyn pohjalta kun mitään pystynyt tekemään. :D Onneksi oli paras kaaso ikinä, joka auttoi toiselta paikkakunnalta käsin kaikessa :)
  Viimenen kuukausi meni pyöriessä ympyrää, välillä itketti ja välillä nauratti.. :D Koko päivä jäi mieleen, se oli meidän näköinen ja paikalla oli kaikki meille tärkeät ihmiset :)

  VastaaPoista
 4. Täällä kans jännittyneenä ootellaan hääpäivää, joka on loppukesästä. Paljon asioita on hoidettu, hyvin suunnitteilla ja vielä hoitamatta. Aikaa vielä onneksi on järjestellä. :)

  VastaaPoista

Haleja <3