tiistai 15. huhtikuuta 2014

Reissu päivä

Meillä oli mahatava Kuopion reissu viime lauantaina, tekisi mieli lähteä heti uudestaan.
Oltiin suunniteltu jo pitkään, että lähdetään T:n kanssa Kuopioon, käydään ikeassa ja tavataan Sini. Mukaan meitä lähti ilostuttamaan vielä ystäväisemme K ja hänen vauvansa.


Aamulla oli tarkoitus lähteä ajelemaan klo 7, mutta kuinka ollaakkaan, herättiin vasta 7:03. Vielä 7.15 olin ihan siinä uskossa, että ollaan aikataulussa, kunnes T huomautti että meidänhän olisi pitänyt olla jo menossa. Hupsis.

Kiireellä loput romppeet kasaan, vaatteet niskaan ja menoksi. Meillä oli lievästi sanottuna hieman levottomat matkat, tällä porukalla nimittäin lentää juttua.


Pysähdyttiin matkalla pari kertaa ja perillä oltiin noin yhdeltätoista. Kierreltiin, syötettiin beibi ja odoteltiin Siniä.

Jännitti alkuun älyttömästi, sillä koskaan aiemmin en ole Siniä tavannut. Mietin jo miten tapaaminen menee, tullaanko yhtään toimeen ja äääääh. Jännitän aina uusien ihmisten tapaamista, mutta taas se osoittautui turhaksi. Kaikki meni hyvin ja Sini on ihanan rento tyyppi.
Käytiin Sinin saavuttua istuskelemassa hetki arnoldsissa ja höpöteltiin, kunnes lähdettiinkin "omalla porukallamme" ostoksille.

Tätä tasoa kaikki matkan kuvat oli, T otti meistä kuvia yhdellä pysähdyspaikalla, mutta niitä ei kykene missään mielentilassa julkaisemaan. En osaa olla irvistelemättä kameralle, joten innolla odottelen hääkuvia. :D

Ostoksia tehtiin Ikeassa, H&M:llä, Tigerissa ja BR toys: issa. Rahaa meni loppujen lopuksi ihan yllättävän vähän, siihen nähden mitä oltiin ajateltu menevän. Kotiin saatiin seinähyllyjä, lääkekaappi, koreja ja muuta pientä. Tomakselle taas ostettiin tuo pääsiäisasu, saippuakupla pistooli ja vaatteita.

Kotimatka meni nopeasti kahdella pysähdyksellä ja haettiin Tomas kotiin. Reissu rentoutti ihan älyttömästi, pohdittiinkin heti autossa, että minnekkäs lähdetään seuraavalla kerralla. Vaikka shoppaillessa ja kierrellessä väsyy, saa siitä silti uutta puhtia aina arkeen! Nimm. Siivosin ihan ite. :D


2 kommenttia:

 1. Kuukausi sitten järjestit livbox arvonnan, joko olet arponut voittajan ?
  -MINTTU-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen arponut jo ja voittajalle on siitä ilmoitettu. :)

   Poista

Haleja <3