keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Mistä meillä keskustellaan?

Kyllä vaan, meilläkin puhutaan aikuisten kesken vaikka ja mistä, myös niistä asioista joista ei tajuta sitten yhtään mitään. Mä nautin suunnattomasti niistä keskusteluista.

Meillä ei ole ollut aikaa kahdestaan juuri lainkaan viime aikoina muulloin kuin satunnaisesti iltaisin, mutta se ei ole ainakaan toistaiseksi haitannut. Vaikken kyllä kiellä, etteikö olisi mahtavaa päästä kaksin vaikka leffaan.
Seuraavan kerran taidetaan viettää kahdestaan aikaa, kun mennään käymään Kuopiossa ja samalla reissulla tavataan Sini. Sinin tapaamisesta varmasti kerron myöhemmin lisää.

Mistä meillä sitten keskustellaan kun vauhtiin päästään?

Ei saa nauraa!!
Nimittäin aika usein meillä puhutaan esimerkiksi politiikasta, miten voisi kehittää yhteiskuntaa, olisiko se NATOon liittyminen hyvä vai huono juttu, mitäs siellä Venäjällä nyt tapahtuukaan, mitä toivottaisi lisää tälle kylälle jossa asumme tai mikä on viimeksi ottanut päähän tai saanut onnelliseksi viimeksi, seuraavista hankinnoistakin jutellaan välillä. 

Keskustellaan toki myös kasvatuksesta, Tomaksesta yleensä, parisuhteesta, perhesuhteista, stressaavista asioista ja häistä.

Meidän keskustelut on parhautta, meillä on joissain asioissa tosi samanlaiset näkemykset ja joissain taas ihan päinvastaiset. Välillä keskustelut on kovin kiivaita välillä taas ihan lällyjä.
Viimeksi kiivaimman kesustelun sai aikaiseksi pohdinnat siitä, mitä ihmettä sillä Venäjän pressalla nyt liikkuu päässä ja mitä ihmettä ne touhuaa.

Me ei siis kumpikaan tajuta juuri mitään ulkopolitiikasta tai no politiikasta yleensäkkään, mutta jos joku kuulisi meidän keskusteluja, meitä luultaisiin varmasti 50-vuotiaiksi ihmisiksi, jotka edustaa eri puolueita.

Mistä teillä keskustellaan kotona?
9 kommenttia:

 1. hyvä aihe :) Mä en ookkaan koskaan miettinyt mistä me puhutaan jos ollaan kaksin :D Mutta tarkemmin ku miettii niin me puhutaan lapsen kasvatuksesta , välillä myös siitä miten asiat ennen olivat, muistellaan aikoja kun tavattiin, puhutaan siitä kuinka onnellisia ollaan tällä hetkellä kun meillä on ihana oma vauva :) Niin ja tietenkin niitä meidän ihan omia höpsöjä juttuja. Me kun ollaan molemmat aika hassuja persoonia. Vaikka on äiti niin ei kai se sitä tarkoita, ettei välillä saisi pelleilläkkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä pelleillään kans, onneks sitä ei useimmiten ole ulkopuoliset näkemässä... :D

   Poista
  2. me ollaan kanssa mietitty, että jos joku näkis meidän jutut niin meitä pidettäis varmaan ihan hulluina :D

   Poista
  3. Haha! :D Hyvä ettei olla ainoita. :D

   Poista
 2. Mekin puhutaan politiikasta ja mä katon välillä telkkarista eduskunnan istuntoa kun on hyviä aiheita. Joskus mua itseänikin huvittaa että oonko tosiaan 22 enkä 52, mutta mua kiinnostaa politiikka ja varmaan tää vanhemmuuskin saa kiinnostumaan entistä enemmän tän maan tulevaisuudesta. :) Ei meidän aiheet tosin aina näin tylsiä oo ja me jauhetaan (minä jauhan) urheilusta, töistä, uutisista, kasvatuksesta, lapsen hassuista jutuista ja uusista taidoista.. Lista on loputon! :) Olipa muuten hankala tälleen miettiä ne aiheet mistä puhutaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina sanonut,ettei mua edes kiinnosta politiikka tms. Enkä siitä juuri mitään tajuakkaan, mutta ilmeisesti silti jauhetaan siitä usein. :D Toki mekin puhutaan myös muista jutuista nuiden mainittujen lisäksi. :)

   Poista
 3. :D Hehe! Mistäköhän me keskusteltaisiin, jos oltais joskun kahden... hmmm... ;) Lapsista, tulevista tapahtumista, muutosta, uutisista, tööistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai teillä joku hetki arjen keskellä on kun ehditte jutella kaksinkin? ;)

   Poista

Haleja <3