tiistai 8. huhtikuuta 2014

Mahtava maanantai

Eilen oli aivan huippu päivä, vaikka maanantait eivät yleensä sitä olekkaan. Saatiin mieltä vaivanneet asiat kuntoon ja nyt voi huokaista. Pian pääsen taas tilailemaan hääjuttuja lisää, kunhan saan hyväksynnät T:ltä.


Käytiin Tomaksen kanssa vähän pyöräilemässä, aamupäivästä pyöräiltiin mummilaan ja iltapäivästä takaisin kotiin. Eipä tuo pitkä matka ole, mutta hyvä se on jostain aloittaa. Löysin taas sen mukavan tuntuman ja tunteen pyöräilyyn. Selässä oli täysi reppu ja istuimessa Tomas.

Sain vielä tuolla eilisen päivän reissulla polkastua niinkin, että ketjut lähtivät ja jökähtivät jotenkin mystisesti, aikani yritettyä korjailla ongelmaa tyydyin taluttamaan pyörän T:n työpaikalle, jossa hienoisia voimakeinoja käyttäen ketjut saatiin rullaamaan ja päästiin jatkamaan matkaa.

Onkohan musta nähty näin "vakavaa" kuvaa vielä blogissa? :D
Kuvailtiin päivällä myös siskojen kanssa vähän asukuvia, mutta enhän mä osannut olla irvistelemättä. En osaa yhtään olla kameran edessä jos joku muu kuvaa. Itse otetut kuvat taas ovat tylsiä. Tulette siis pian näkemään nuita kuvia, kunhan saan käytyä ne läpi. 

Me ei ollakkaan vietetty kunnolla siskojen kanssa aikaa, mutta nyt parina päivänä ollaan ehditty olla porukalla. Nuorempi sisko täytti lauantaina 13-vuotta ja käytiin kolmistaan syömässä, T oli töissä ja Tomas jäi nukkumaan mummin kanssa silloin päikkäreitään. Tänään taas oltiin kaikki siskokset hetki vanhemmillani. Meikkailtiin, laitettiin hiuksia ja kuvailtiin juurikin nuita asukuvia ja muuta pientä. Tokihan Tomasta tuli kuvattua myös siinä sivussa.

Pelailtiin vielä Tomaksen kanssa futista ulkona, poika kun tykkää siitä ihan hirmuisesti! Sitten suuntasimmekin jo kotiin. Kotona meillä olikin kunnon äiti-poika bileet. Jäätäviä tanssiliikkeitä, epävireistä laulamisista, autoleikkejä, nukkeleikkejä, palapelejä ja kovaäänistä nauramista.


Tänään aamulla kun taas heräsin, huomasin olevani väärässä päässä sänkyä ja Tomas vaihteeksi minun paikallani. Olen taas antanut pojalle tilaa ilmeisesti, kun on tullut nukkumaan viereen jossain vaiheessa aamuyöstä.

Nyt meillä jatkuu aamuhommat, herätys oli seitsemältä, joten jospa kohta maistuisi vaikka aamupala.

Ihanaa aurinkoista päivää! 


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No voi kiitos! :D Musta toi kuva oli vaan niin hauskan tuima, että se sai tän kerran luvan päästä postaukseen mukaan. :)<3

      Poista

Haleja <3