lauantai 29. maaliskuuta 2014

Shoppailu vierotus, täältä tullaan

On tullut osteltua vaikka ja mitä taas kerran Tomakselle. Viimeisin paketti tuli  H&M:ltä ja sen hain eilen.  Kevät on mulle juuri sitä aikaa, kun vaatekaapit pitäisi pistää uusiksi ja noh, Tomakselle siihen onkin hyvä syy, kun pienessä hetkessä housujen lahkeet ja paitojen hihat jäivät lyhyeksi. Eikä ikinä tee pahaa, hemmotella vähän...

 kuvat H&M
Kuvat hm

Kuvan tennarit, jotka tilasin ovat huomattavasti vaaleamman ja kirkkaamman siniset. Ne tulevat varmasti vilkkumaan myöhemmin kuvissa. Nämä olivat nyt sellaiset välttämättömät pikaisesti tilattavat jutut, mutta pian tilaan jo kesävaatetta, kunhan löydän mieleisiä. T-paitoja ja shortseja saa ainakin tilata, samoin uudet uikkarit.

Tilasin myös T:n vaatekaappiin täydennystä ja seuraavaksi olisi mun vaatekaapin vuoro! Oon vaan niin innoissani, etten tiedä mitä kaikkea kivaa tilaisin. Nyt odotankin, että saan itse valittua kaiken mitä tarvitsen (ja haluan).
Haluan kuitenkin rauhassa etsiskellä ja katsella eri paikkojen valikoimia ennen tilaamista, niin varmasti tulee mieleiset jutut tilattua.

Etsittävänä olisi itselleni muutamia toppeja, neule, uikkarit, farkut ja taas jokin kiva mekko. Laukkukin olisi löydyttävä, tarvitsen nimittäin jonkin valkoisen laukun, jota voin käyttää myös häissä, sekä perus mustan laukun muuhun käyttöön.

Nyt kun oon niin innoissani, yritän kuitenkin katsella valikoimia vähän laajemmin. Mietin myös, että jospa pienoisen hetken vieroittaisin itseäni tästä shoppailusta ja odottaisin sen aikaa, että mun hääpuku tulee! Sen pitäisi tulla ensikuun puolella, joten ei ole enää kauaa, kun pääsen sitä sovittamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3