torstai 6. maaliskuuta 2014

Ostoksille Ikeaan

Meillä olisi taas edessä käynti ikeassa. Ennen kesäkuuta sinne olisi suunnattava ja mielellään jo jopa nyt maaliskuussa taikka viimeistään huhtikuussa.

Mitä tällä kerralla lähdemme sieltä sitten etsiskelemään?Näistäkin varmaan jää osa ostamatta, toivottavasti kuitenkin bongaan nuo maljakot, kukat ja säilytyskorit, sekä seinähyllyt.
Tomaksen lelukorit pullottaa ja on paljon siistimpää jos ne eivät pursua, joten ajattelin että toiset neljä koria voisi olla jees ostos. Olohuoneessa pitkä seinä taas näyttää tyhjälle, eikä meillä ole paikkoja mun muumimukeille tai valokuville, joten seinähyllyt kuulostaa hyvältä! Maljakot ja kukat olis kans jees, sillä mä en saa edes kaktusta pidettyä hengissä.

Vielä on jotain muuta ostettavaa, mutta enköhän mä ostoksia täällä vilauta, varsinkin jos keksin jotain superia.

Tällä kertaa ajatuksissa olisi mennä Kuopion ikeaan, kun viimeksi käytiin Tampereella. :) Viikonlopulle reissu kuitenkin on sijoitettava, sillä Tomas ei varmasti jaksaisi tuolla pyöriä, joten on parempi että poika on hoidossa tuolloin.

5 kommenttia:

 1. Kuopion Ikeaa voin kyllä suositella, kun sen yhteydessä olevasta kauppakeskuksestakin löytyy jokaiselle jotakin :) Itselle kuopiolaisena tuo Matkus shopping center on tullut enemmän kuin tutuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, aivan loistavaa. :) Ootan kyllä hurjasti että päästään käymään siellä. Täytynee varmaan kuitenkin odottaa myös että rahat tulee ennen ku sinne lähtee :)

   Poista
 2. Kivoja juttuja! Meillä on suunnitelmissa lähtee äitin kanssa käymään Ikeassa, mutta katotaan nyt millon saahaan aikaseksi. Mun pitäs kanssa ostaa maljakoita. Mulla on vaan sellasia pieniä mihin mahtuu joko yks ruusu taikka sitten sellanen pieni matala kimppu. Aina pitää lainata äitiltä tai anopilta maljakoita. :D

  VastaaPoista
 3. "Koska en saa edes kaktusta pidettyä hengissä" nauroin :::D se on jo oikeesti aika saavutus :D

  VastaaPoista

Haleja <3