perjantai 7. helmikuuta 2014

Sotilasvala

Torstaina pakkasin tavat valmiiksi, T vei vaunut autoon ja mentiin normaalia aiemmin nukkumaan. Perjantai aamuna kello oli soimassa ajoissa, empä muista milloin viimeksi olen oikeasti noussut kuudelta aamulla ylös. Herääminen oli yllättävän helppoa, vaikka edellinen yö olikin ollut hyvin rauhaton Tomaksen osalta.


Syy aikaiselle heräämiselle selvinneekin jo otsikosta, lähdimme nimittäin Keuruulle katsomaan Tomaksen sedän S:n( ja tietysti reilun 200 muun henkilön) sotilasvalaa.


Automatkalla Tomas nukahti ja mä valitin T:lle hänen ajotyylistään, kuten lähes jokainen nainen on tehnyt tai tulee tekemään. Niin ja joo, kyllä, apparin paikalta on erittäinhyvä kitistä! Haha!

Paikallehhan tuli tietysti runsaasti väkeä, tilaisuus oli pellolla ja tiedämpä, että seuraavalla kerralla en varmasti ota vaunuja mukaan! Sen verran haasteellista niitä oli siellä työnnellä.

Itse tilaisuus oli mukava, kylmähän siellä ulkona tuli, mutta onneksi päästiin välillä lämmittelemään. Pari varusmiestä valan aikana pyörtyikin, mutta sehän nyt on sivuseikka.

Tomas viihtyi tilaisuudessa hieman vaihtelevalla menestyksellä, hän olisi kovasti halunnut mennä katsomaan "isoja poikia" riviin, mutta lähdettiin ihastelemaan mielummin isoja autoja välillä.


Tilaisuuden jälkeen Tomas sai maistaa hernekeittoa ja juomaksi hörppiä hieman pillimehua. Syönnin jälkeen Tomas saikin sitten leikkikaverin vanhemmasta tytöstä, jonka kanssa touhusikin jonkin aikaa. Käytiin katsomassa autoja ja vähän hauskuuttamassa joitain ylempiarvoisempia tyyppejä joista en sen enempää tiedäkkään.


Ässällä oli vielä viimeinen tarkastus, jonka jälkeen lähdettiin ajamaan kaupan kautta kotiin. Illasta ystäväiseni tuli pyörähtämään ja pian hänen lähtönsä jälkeen vein Tomaksen nukkumaan. Nyt aion hörpätä tuota muumilimsaani ja katsoa leffan loppuun yhdessä T:n kanssa.

Mukava päivä takana, toivottavasti yökin sujuu kivasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3