tiistai 4. helmikuuta 2014

Pika kuulumiset ja arvonnan voittajat

Sain kuin sainkin itselleni nyt pienoisen tovin aikaa, Tomas nukkuu, ehdin laittaa ruoan uuniin ja järjestellä hieman asioita. Ajattelin, että jos nyt hetken istuskelisi vain koneella ja sitten mikäli ennätän, alan askartelemaan taas hieman lisää.


Eilen käytiin Tuurissa ja Tomas meinas kaatua Keskisen Vesan jalkoihin..Ooops! Sitä reissusta kirjoittelen mahdollisesti myöhemmin, kunhan löydän mun kadonneen kamerani jälleen.
Täällä landella, on ollut tänään oikein loistava ulkoilusää, joten me suunnattiinkin aamusta ulkoilemaan, mahdettiin olla huvittava näky, sillä ensin Tomas oli manducassa ja mulla kaksi koiraa, sekä Kristalla kaksi. Myöhemmin kotiin päin mennessä, Tomas juos edestakaisin ja Krista otti kaikki neljä koiraa. Lopulta me mentiin niin, että kannoin Tomasta pääni päällä istumassa...
Oltiin hetki kävelyn jälkeen vielä ulkona, mutta suunnattiin sitten sisälle ja laitoin Tomaksen päikkäreille.

Ja nyt, tässä sitä ollaan, kirjoitellaan hieman liirumlaarumia ja pidetään teitä jännityksessä ketkä voittivatkaan TangleTeezerit ja invisibobblet! Tämä arvonta on ollut yksi susituimmista arvonnoista blogissani, joten ilmeisesti tälläisia voisi olla lisääkin? Katsotaan mitä seuraavaksi keksin teille!

Päästän teidät kuitenkin nyt jännityksestä. Käytin vaihteeksi random.orgia apuna ja voittajaksi selviytyivät Emma ja Salla! Paljon onnea! Laitan teille piakkoin molemmille sähköpostia aiheesta.

Hyvin ehdin kirjoittaa tekstin, sillä nyt tuossa vieressä on vasta herännyt Tomas, joka haluaa juomista! Sähköpostit saavat siis odottaa hetken, mutta ne tulevat kyllä tänään! :D

2 kommenttia:

 1. Hei, kiitos muistutuksesta, meilläkin on manduca! Vois helpottaa nitinati -vauvan kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kyllä helpottaa arkea hurjasti :D
   Ja Tomaskin siinä viihtyy vaikkei kuvasta se ehkä välitykkään. :D

   Poista

Haleja <3