perjantai 3. tammikuuta 2014

Vanhan vuoden kuulumisia

Mun taas oli tarkoitus julkaista tiistaina vielä meidän kuulumisita teksti, mutta ylläri pylläri tuli mukamas kiire tehdä kaikkea. Nyt taas olisi hirveästi juttuja, joita haluaisin kirjoitella tänne ylös, joten aloitan kuitenkin kirjoittelemaan mitä tapahtui ennen vuotta 2014.


Sunnuntaina (29.12.) Tomaksen mummi tuli kyläilemään ja taisikin huomata, että mä olen aika puhki. Illan edetessä kun hengailtiin kotosalla, iski ajatus, että mummi ottaa Tomaksen yökylään heille. Eipä tarvinnut poikaa kauaa suostutella. Riitti kysymys "Haluatko sä lähteä mummin ja papan luo yöksi?" Ja vastaukseksi sain innostuneen huudahduksen "Pappa, pappa!"

Taitaa nuo mummit ja papat kaikki lelliä tuon meidän murusen ihan pilalle. Pakattiin sitten reppu ja laitettiin Tomakselle päälle. Me vielä vietiin sitten Tomas omalla autolla mummilaan, kun istuin oli siinä valmiiksi. Sinne jäi reipas poika ja suuntasi heti leikkimään enon kanssa. Illalla Tomas oli käynyt kuulemma saunassa ja leikkiny, sekä nukahtanut todella nopeasti.

Me taas kotosalla siivottiin, siivottiin ja siivottiin vielä vähän lisää. Imuroin asunnon kahteen kertaan, koska T käytti Layn lenkillä ja tassuissa tuli kivasti hiekkaa. Katseltiin elokuvaa, tutkailtiin hääjuttuja käytiin yhdessä iltakävelyllä ja alettiin nukkumaan.

Maanantaina herättiin aamupäivällä 13 tunnin yöunien jälkeen (30.12). Käytiin kävelyllä ja siivottiin hieman lisää. Mä suuntasin sitten tuonne Tomaksen mummilaan ja T suuntasi Tomaksen mummulaan auttamaan veljeään. Me taas startattiin mummilasta auto ja lähdettiin ostoksille koko porukka.

Palailtiin illasta kotiin ja otettiin rennosti, Tomas touhusi ja viihtyi itsekseen. Lelupussiin kurkatessa sieltä nousi lusikka, kynä ja kirja. Ensin yritettiin hieman piirtää, muttei se sitten kauaa jaksanut kiinnostaa. Suunnattiin siis leipomaan ja tehtiinkin tonnikalapiirasta. Myöhemmin lueskeltiin vielä kirjoja. Tomaksella on muutama sellainen kirja, jota hän haluaisi lukea aina vaan ja niin niitä luetaankin.  Kohta täytyy taas ostaa/lainata uusia kirjoja, jottei ihan kaikkia oppisi ulkoa!


Myöhemmin illalla mä aloin tarkastelemaan pakettia jonka ostin. Saavutin taas yhden haaveni. Kolme pitkää vuotta, olen haaveillut että opettelen tekemään geelikynsiä, koskaan en vaan ole hennonut tilata välineitä. Nyt kuitenkin sen tein ja tuliterät välineet ovat kotona. Saavutin samana yönä haaveeni, sillä tein silloin ihan ensimmäiset geelikynnet itse (kokeilin itselleni). Tavoitteena on tietysti kehittyä niiden teossa ja oppia uusia kivoja juttuja. Ensimmäinen tavoite on kuitenkin saada piilotettua tipin ja kynnen raja vielä paremmin. Heti seuraavana päivänä teinkin sitten ihan ensimmäiset kynnet pikkusiskolleni, oli vähän jännittävää, sillä epäilin että saankohan kynsistä oikean pituisia. Kyllä niistä ihan kohtuu hyvät tuli. Jostain se on aloitettava.
Yllä olevassa kuvassa siis on siskoni kynnet, kuvan oton jälkeen niitä vielä hieman korjailtiin ja lakkoja siistittiin.


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On. :) Samalta päivältä on monta kivaa kuvaa, myös ennen sitä ku kiinnostus lopahti piirtämiseen. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mä tykkään niistä itsekkin, ihan hyvät ekoiksi siskolle tehdyiksi kynsiksi. :)
   Nyt vaan pitää saada lisää harjottelukäsiä ja lisää tarvikkeita, niin saa kehitettyä itseään tässä. :)

   Poista
 3. Todella hyvän näköiset kynnet ekoiksi kynsiksi! :)
  Mä tilasin pari vuotta taakse päin kanssa itselleni uunin + tarvikkeet, ja nyt oikein harmittaa että se pölyyntyy tuolla kaapissa.. Pitäisi löytää se kadonnut inspiraatio ja innostus taas jostakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Mä vähän pelkään, että mulle käy jossain vaiheessa kans niin, että nuo jää pölyyntymään. Yritän nyt pitää inspistä päällä vaan mahdollisimman paljon, kesää kohti kuitenkin jää vähemmän aikaa tehdä kynsiä, kun pitää järjestellä häitä. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sun täytyy sit käydä laitattamassa! :)

   Poista

Haleja <3