perjantai 3. tammikuuta 2014

Uuu vee


Meidän vuodenvaihde meni kivasti. Päivällä oltiin kotosalla ja illalla lähdettiin katsomaan raketteja koko perheen voimin. Ulkona oli vaan niin kylmä tuuli, että ei siellä viihdytty tuntia pitempään. Kotiin tultiin takaisin jo ilta seitsemän pintaan ja alettiin valmistautumaan iltaan.

Hyvä ystävättäreni oli nimittäin pian tulossa meille kera koiriensa. Viimeiset imuroinnit ja puhelut hoidin nopeasti pois alta ja vastailin sähköposteihin kiirellä. Tiesin, että mitä nopeammin ne hoidan sitä nopeammin mulla on oikeasti lupa heittää järki naulakkoon, höpöttää ja kuunnella monen viikon jutut.

Naurua, hyvää ruokaa, itsensä voittamista, vauvajuttuja, lenkkeilyä, leikkimistä, myöhään valvomista, aikaisin heräämistä ja kiusottelua kuului meidän vuoden vaihteeseen runsaasti. Oli hauskaa. Kiitos.

Tomas laitettiin tavallista myöhemmin nukkumaan ja Tomas nukkuikin koko yön hienosti, mutta taisi kyllä herätä kerran. Poika sai nukkua meidän keskellä ja se oli virhe mun unien kannalta. Poika kyllä nukkui, mutta vanhemmat eivät. Tai en ainakaan minä. Mikähän siinä on, että Tomas haluaa aina nukkua poikittain meidän sängyssä, pää on nätisti isänsä tyynyllä ja jalat sitten sätkii uhkaavasti kohti mun kasvoja.


Ystäväni jäi vielä toiseksi yöksi ja päivä hurahti nopeasti ohi, samoin kolmas. Saatiin katsottua jopa hääjuttuja hieman valmiiksi ja  mä virkistyin kovasti tuona aikana. Kolmas päivä meni ihan liian nopeasti, mutta pian taas nähdään.

Tomaksella oli taas hauskasti nämä isi ja äiti päivät selvästi. Keskiviikkona oli isi-päivä ja torstaina äiti-päivä. T on saanut nyt lomailla meidän kanssa, joten Tomaskin on päässyt touhuamaan isänsä kanssa huomattavasti enemmän! Siitä on tainnut nauttia molemmat oikein urakalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haleja <3