lauantai 18. tammikuuta 2014

Suosittelu viikko 6/7: Shamppoo, hoitoaine ja tehohoitogeeli

Kuudennen suosittelun vuoro! 
Mä oon blondannut hiuksiani kauan, alkuun kävin aina kampaajalla ja varmaan joskus amiksen aloittaessani aloin värjäämään hiukseni itse tai jonkun- useimmiten T:n avustuksella.

Ennen hehkutin kovasti Aussien tuotteita ja hehkuttaisin edelleenkin, jos mulla niitä vielä olisi.
Täältä pikkukylästä, kun en ole toistaiseksi niitä mistään löytänyt, joten korvaavat tuotteet ovat tulleet tilalle.

Shamppoon ja hoitoiaineen sain anopiltani yhtenä joululahjoista ja enemmän nappiin ei valinta olisikaan voinut mennä. Löysin uudet ainakin yhtä hyvät tuotteet kuin Aussien edelliset tuotteeni ja lisäksi huomasin, että näitä tältäkin kylältä saa ostettua.Kyseessä on siis Goldwell Color Extra Rich shamppoo ja hoitoaine.
Ne ovat tarkoitettu paksuille ja karheille hiuksille. Purkkejen sivusta luntattuna, niiden luvataan myös pidentävän värin kestoa ja selvittävän hiukset välittömästi.
Tuoksu on aivan ihanan vadelmainen, jonka voisi arvata myös tuotteen väristä, joka myös oli mieleinen. Koostumukseltaan shamppoo on sellainen "perus valuva" ja hoitoaine jämäkämpi ja hieman voidemainen.
Yhdessä käytettynä toimivat hyvin ja hiukset ovat helposti harjattavissa.


Näiden lisäksi luottotuotteekseni pääsi  L'oréal Paris Elvital Color-Vive Instant Miracle tehohoitogeeli, jota löytyy ihan perus marketeista.
Tuote on suunnattu värjätyille ja hauraille hiuksille. Koostumus tässä on juurikin tuollainen paksuhko geelimäinen, se levittyy helposti kosteisiin hiuksiin, tuoksuu hyvälle ja väriltään on tuollainen hieman oranssiin kääntyvä.

Tämän tehohoidon kyljessä ei lukenut mitään vaikutusaikaa, jonka jälkeen se tulisi pestä. Itse olen pitänyt tätä hiuksissa 3-5 minuuttia aina ja tulos on ollut hyvä. Mä tykkään käyttää tehohoitoja noin 1-2 kertaa viikossa, enkä edes muista koska olisin ollut käyttämättä. Hiuksista tämä tekee todella pehmoiset. Hyvä ja edullinen tuote, jota aion käyttää ainakin siihen saakka kun löydän jonkun vieläkin paremman.


Mitkä on teidän luotto shamppoot ja hoitoaineet? 
Suosituksia otetaan vastaan!
9 kommenttia:

 1. Mulla ei oikeestaan oo löytynyt mitään luotto hoitoainetta ja shampoota. Etsiskelen sitä vieläkin. Käytin pitkään carnierin fructista, mutta sitten jätin sen pois, kun aattelin ettei oo hyvä käyttää liian pitkään samaa. Nyt etsin vieläkin sopivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olekkaan koskaan edes ajatellut, ettei olis hyvä käyttää vaan samoja tuotteita. Toisaalta, en mä myöskään ole koskaan käyttänyt kovin kauaa samoja. :D

   Poista
 2. Markettituotteista Tresemme Naturals silikoniton hoitoaine. Ihan ehdoton luottotuote. Kampaamotuotteista Joicon Intense Hydrator -hoitoaine, tekee huonokuntoisellekin tukalle ihmeitä. Shampoista esim. XZ Aito.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä etsiä tuo hoitoaine jostain! :) Xz:lta oli mun entinen luotto tehohoitoaine. :)

   Poista
 3. KC professionalin No nothing-shampoo! Hiukset ei ole tarvinnut edes hoitoainetta tuolla pesemisen jälkeen jostain syystä. Tuoksu ei ehkä ole miellyttävin, kun ei sisällä hajusteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hoitoainetta! :O Täytyy olla ihme tuote! :D Mä käytän _aina_ hoitoainetta itse. :)

   Poista
 4. Hei, olit päässyt Keskisuomalaiseen! :))

  VastaaPoista
 5. Jep. Meistä tosiaan tehtiin eilisillä messuilla juttu :)

  VastaaPoista

Haleja <3